Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Спенсер Метьюз змінив своє життя і зараз готується до важкого марафону

Факти

Марія КАЛУШ
22 липня 09:43
163
Джерело: Газета "Життєві історії"

Спенсер Метьюз і алкоголь

Спенсер Метьюз змінив своє життя і зараз готується до важкого марафону

Життєві історії

 

 

Британський телеведучий і підприємець Спенсер Метьюз розповів, що його «шокуючі» стосунки з алкоголем змусили його відчути «сором», але зараз він перебуває в «найкращій формі свого життя» після проходження ультрамарафонських тренувань.


Колишня зірка серіалу «Зроблено в Челсі», 35-річний Джон припинив пити 2018 року після того, як зізнався, що знімання в реаліті-шоу E4 посилили його нездатність споживати здорову їжу.
В ексклюзивному інтерв'ю для MailOnline Спенсер сказав, що відчуває почуття провини, озираючись на свою попередню поведінку з алкоголем, від якої він відмовився, щоб захистити свій семирічний шлюб із ведучою Вог Вільямс.


Ведучий подкасту Спенсер не лише змінив свій спосіб життя, перетворившись із тусовника на фанатика фітнесу, а й кинув собі виклик пробігти 30 марафонів за 30 днів по піску, прагнучи встановити світовий рекорд Гіннеса.


Незважаючи на застереження дружини Вог, Спенсер наполягає, що він ніколи не був більш підготовленим до завдання такого масштабу після того, як тренування в термокамері, відмова від ультраобробленої їжі та вживання харчових добавок змінили його тіло та фізичні здібності.

 


Спенсер Меттьюз розповів, що його «шокуючі» стосунки з алкоголем залишили його «присоромленим», але зараз він у «найкращій формі свого життя» після ультрамарафонських тренувань
«Те, що суттєво вплинуло на моє здоров'я загалом, це майже не пити, мінімальна кількість алкоголю, фізичні вправи, повноцінний сон і правильне харчування. Я відчуваю себе в найкращій формі за все своє життя і дуже щасливий.


 «Я перебуваю на тому етапі свого життя, коли мені дуже хочеться розширити межі й дослідити, що можливо фізично і розумово. Я завжди був великим шанувальником Bear Grylls і людей, які виходять за межі своїх можливостей, і тепер я хочу зробити те саме». 


Спенсер прийняв виклик пробігти 30 марафонів за 30 днів в Аравійській пустелі, що, за його словами, допомагає йому відчути себе «ближчим» до свого брата Майкла, який так і не повернувся після того, як став наймолодшим британським альпіністом, що піднявся на Еверест. 


«Я дуже енергійна людина, але такі речі так не працюють. Це дуже специфічний виклик. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter