Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер подала до суду на чоловіка, який утримує двох доньок

Факти

Михайло СТОЛЯР
22 вересня 11:27
381
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джо Джонас відмовляється віддавати паспорти дітей

Софі Тернер подала до суду на чоловіка, який утримує двох доньок

Софі Тернер — британська акторка театру та кіно, подала позов до суду на чоловіка, співака Джо Джонаса, який утримує дітей у себе вдома. Про це повідомляє видання People.


27-річна зірка серіалу "Гра престолів" раніше стверджувала, що дізналася про подання на розлучення від чоловіка "через ЗМІ". За інформацією, яку отримали в PEOPLE, співак подав відповідні документи 5 вересня й написав, що "шлюб між ними неможливо відновити".

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

 


Тернер пізніше подала позов у мангеттенський суд супроти Джо Джонаса за незаконне утримання двох спільних дітей — 3-річної Вілли й 14-місячної доньки, яку назвали D. У позові йдеться, що Джонас утримує паспорти дітей і не бажає їхнього з’єднання з матір’ю.

 
Варто зазначити, що 9 вересня 2023 року адвокат Джонаса підтвердив: зірковий тато не має наміру повертати паспорти матері й не погодиться на повернення дітей додому, до Англії.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Також представник артиста заявив, що "після кількох розмов із Софі Джо ініціював шлюборозлучний процес у Флориді, оскільки Флорида є відповідною юрисдикцією для розгляду справи. Софі знала, що Джо планує подати на розлучення. Суд Флориди вже видав постанову, яка забороняє обом батькам переселяти дітей. Софі вручили цей наказ 6 вересня 2023 року, понад два тижні тому".

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter