Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер подала до суду на чоловіка, який утримує двох доньок

Факти

22 вересня
356

Джо Джонас відмовляється віддавати паспорти дітей

Софі Тернер подала до суду на чоловіка, який утримує двох доньок

Софі Тернер — британська акторка театру та кіно, подала позов до суду на чоловіка, співака Джо Джонаса, який утримує дітей у себе вдома. Про це повідомляє видання People.


27-річна зірка серіалу "Гра престолів" раніше стверджувала, що дізналася про подання на розлучення від чоловіка "через ЗМІ". За інформацією, яку отримали в PEOPLE, співак подав відповідні документи 5 вересня й написав, що "шлюб між ними неможливо відновити".

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

 


Тернер пізніше подала позов у мангеттенський суд супроти Джо Джонаса за незаконне утримання двох спільних дітей — 3-річної Вілли й 14-місячної доньки, яку назвали D. У позові йдеться, що Джонас утримує паспорти дітей і не бажає їхнього з’єднання з матір’ю.

 
Варто зазначити, що 9 вересня 2023 року адвокат Джонаса підтвердив: зірковий тато не має наміру повертати паспорти матері й не погодиться на повернення дітей додому, до Англії.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Також представник артиста заявив, що "після кількох розмов із Софі Джо ініціював шлюборозлучний процес у Флориді, оскільки Флорида є відповідною юрисдикцією для розгляду справи. Софі знала, що Джо планує подати на розлучення. Суд Флориди вже видав постанову, яка забороняє обом батькам переселяти дітей. Софі вручили цей наказ 6 вересня 2023 року, понад два тижні тому".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter