Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Лорен розповіла, як почувається після термінової операції

Факти

02 жовтня
251

Знаменитість впала та отримала серйозну травму

Софі Лорен розповіла, як почувається після термінової операції

Софі Лорен — 89-річна італійська акторка та співачка, поділилась тим, як почувається після травмування та термінової операції. Про це повідомляє видання The Independent.


Зірка популярного фільму 1960 року "Чочара" подякувала шанувальникам за те, що ті цікавились, як її здоров’я. Також вона трохи заспокоїла людей і наголосила, що з нею все гаразд і вона вже відновлюється та скоро проходитиме тривалий курс реабілітації.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Я дякую всім за турботу, яку ви проявили до мене. Мені вже ліпше, ще потрібно пройти курс реабілітації й дати собі спокійно відпочити", — прокоментувала Софі виданню.

 


Варто зазначити, що з тиждень тому з’явились новини про серйозне травмування, і її прихильники неабияк знервувались. Акторку забрали до лікарні після того, як вона у себе вдома, у Швейцарії, впала та отримала кілька переломів стегна, а один, як виявилось, був настільки важким, що лікарям довелося терміново втрутитись і провести операцію.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Нагадаємо, нещодавно 76-річний Арнольд Шварценеґґер також отримав травму, проте на тренуванні у спортзалі — йому наклали бинт на лікоть.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter