Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Смаколики: Гарбузовий рулет «Справжня смакота»

Смаколики

Світлана Климовська
27 травня 01:21
133
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Смачний гарбузовий рулет

Смаколики: Гарбузовий рулет «Справжня смакота»

 

Смаколики: Гарбузовий рулет «Справжня смакота»

 


Інгредієнти:

 

(на бісквіт) 500 г гарбуза (150–170 г у запеченому вигляді), 150 г цукру, 120 г борошна, 3 яйця, 5 г розпушувача; (на крем) 400 г сметани (25% жирності), 150 г вершків (33% жирності), 50 г цукрової пудри, чайна ложка ванільної пасти.


Приготування.

 

Гарбуз почистити та запекти. Перебити занурювальним блендером. На виході ви отримаєте 150 грамів. Збити яйця з цукром до збільшення маси втричі, орієнтовно 10 хвилин. Додати пюре, акуратно розмішати. Просіяти сухі інгредієнти та поступово додати в суміш для бісквіта. Вилити на силіконовий килимок для бісквіта або на деко, застелене пергаментом. Випікати за температури 180 градусів 20–30 хвилин. Стежте за бісквітом, основне – не перепекти. Бісквіт охолодити. 
Приготувати крем. Сито застелити марлею, складеною в чотири рази. На марлю відкинути сметану. Залишити в холодильнику на вісім годин, щоб стекла зайва рідина. У миску перекласти сметану, додати вершки, пудру та ваніль. Збивати міксером до стабільної гладенької текстури. 
Крем викласти на бісквіт, розрівняти шпателем, згорнути в тугий рулет. Викласти його швом донизу і зафіксувати пергаментом. Залишити в холодильнику для стабілізації на п’ять-вісім годин. Притрусити цукровою пудрою та нарізати. 

 

Смачного!

View Synonyms and Definitions
Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter