Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Смачна індича пастрома

Кулінарні рецепти

Дарія Янбекова
30 березня 19:38
134
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Ексклюзивні рецепти

Смачна індича пастрома

Смачні рецепти онлайн газети "Дуже смачно!"

 

Індича пастрома 

 

Інгредієнти:

кілограм свіжого індичого філе, 4 ст. л. солі, 2–3 зубчики часнику, столова ложка гірчиці, 3 ст. л. олії, 2 ч. л. базиліка,  2 ч. л. коріандру, чайна ложка хмелі-сунелі, 2 ч. л. паприки, чайна ложка сухої аджики.


Приготування.

Намагайтеся вибирати індиче філе рівне, щоб воно краще приготувалося. Не беріть занадто великий шматок або занадто тонкий (бажано довгенький шматочок). 
Приготувати ропу – міцний соляний розчин: з’єднати сіль із холодною водою (літр-півтора) і перемішати. Викласти в неї м’ясо. Зробити декілька проколів ножем, щоб воно краще просолилося. Покласти в холодильник, залишити на чотири-п’ять годин.
Приготувати пеламуші: змішати всі спеції, гірчицю й олію. Спеції можна вибирати до смаку, зазвичай іще додають гострого перцю (половину-одну чайну ложку), але я цього не роблю, бо в мене люблять пастрому діти. 
Вийняти м’ясо з розсолу, обсушити паперовими рушниками, нашпигувати нарізаними часточками часнику та натерти з усіх боків пеламуші. Викласти на лист, застелений фольгою. Випікати в розігрітій до максимуму духовці (250–270 градусів) рівно 15 хвилин, потім вимкнути нагрівання і залишити вистигати в духовці, не відчиняючи дверцята, години на чотири, можна залишити на ніч. Основне – не відчиняти дверцята, м’ясо дійде!

Смачного!

 

Смачного!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Смачна картопля по-селянськи
Кулінарні рецепти
Смачна картопля по-селянськи
10 березня 15:48 505
Ароматна смачна курятина по-східному
05 березня 11:01 354
Смачна й корисна гречка з печерицями
03 березня 14:56 365