Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скрипка висловився стосовно фемінізму: "Це насправді жіночий егоїзм"

Факти

15 серпня
226

Скрипка висловився стосовно фемінізму: "Це насправді жіночий егоїзм"

Олег Скрипка — український музикант і вокаліст, висловив думку щодо фемінізму в Європі і як його намагаються насадити на українок. Про це він розповів на подкасті "STAND UP Battle Club".


Лідер рок-гурту "Воплі Відоплясова" під час розмови ділився думками про те, чим відрізняються українки від француженок. До слова, сам артист мав роман із громадянкою Франції Марі Рібо тривалий час.

 

Скриншот із відео


За словами Олега, французи, та й загалом європейці, одружуються з українцями через "душевність", пластичність та комфорт у спілкуванні.


"Українські жінки хазяйновиті, сексуальні, розумні, вони — як менеджери. Вони вдома роблять затишок і шанують чоловіків. У нас є таке. А європейські жінки феміністичні. А фемінізм — це насправді жіночий егоїзм", — сказав співак.


До того ж Скрипка зачепив тему фемінізму: на його думку, це допомагає жінці створити повагу до себе, проте відкидає повагу до чоловіка.


"І воно насаджується в нашу культуру. І ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця. У світі панує це погане виховання жінок, і в Україні ці інстасамки — це погане виховання жінок. Вони просто невиховані", — доповнив артист. 

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter