Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоханссон знялась у новому фільмі «Світ Юрського періоду»

Люди

Степан ПАВЛІВ
31 серпня 15:29
184
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Скарлетт Йоханссон у фільмі з Джонатаном Бейлі

Скарлетт Йоханссон знялась у новому фільмі «Світ Юрського періоду»
Зіркова акторка у видовищному фільмі

Життєві історії

 

 

Зіркову актрису Скарлетт Йоханссон уперше побачили в новому фільмі «Світ Юрського періоду». Ветеранка Голлівуду ховалася у високій траві, а її волосся було зібране у високий хвіст.


Актриса носила макіяж земляного відтінку і мала вісім пірсингів у вухах. Вона також була одягнена в картату сорочку з коричневою сумкою через плече. Поруч із нею був її партнер Джонатан Бейлі. 
Фільм має назву «Світ Юрського періоду: Відродження». Гостросюжетна стрічка вийде на екрани 2 липня 2025 року. Сьомий фільм про Юрський період режисера Гарета Едвардса за сценарієм Девіда Кеппа.


Під час просування свого нового фільму «Відвези мене на Місяць» Йоханссон підтвердила свою участь у кастингу для ComicBook.com.


«Я велика шанувальниця "Парку Юрського періоду". Це один із перших фільмів, які я пам'ятаю, що побачила в кінотеатрі. Пам'ятаю, що бачила його дуже яскраво», сказала вона про оригінальний “Парк Юрського періоду” 1993 року. «Це було схоже на те, що змінило моє життя. Це було приголомшливо. Я не можу висловити, наскільки я схвильована», згадує Йоханссон.

 


Проєкт повертає сценариста першого «Парку Юрського періоду» Девіда Кеппа, який адаптував однойменний роман Майкла Крічтона 1990 року. «Сценарій просто неймовірний. Його написав Девід Кепп. Він повернувся через 30 років, щоб написати сценарій. Він так пристрасно захоплений цим, що це дуже круто». «Я такий великий фанат франшизи і великий ботанік. Я навіть не можу, я щипаю себе», додала Йоханссон. 


Вона також зізналася: «Я намагалася потрапити в цю франшизу будь-яким можливим способом протягом більш ніж десяти років». «Той факт, що це сталося саме так і саме в цей час, просто неймовірно. Я не можу в це повірити», зізналася зірка.


Фільм знімали в Таїланді, на Мальті та в Лондоні.


Разом з Йоханссон у стрічці зіграли Джонатан Бейлі, Махершала Алі, Руперт Френд, Мануель Гарсія-Рульфо, Девід Яконо і Луна Блейз.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter