Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоханссон і Ченнінг Татум у новій космічній комедії

Факти

Степан СЕМКІВ
10 липня 13:59
90
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Скарлетт Йоханссон готується до польоту

Скарлетт Йоханссон і Ченнінг Татум у новій космічній комедії

 

 

Зіркові актори Скарлетт Йоханссон, Ченнінг Татум, Грег Берланті та інші члени команди "Відвези мене на Місяць" відсвяткували прем'єру свого нового фільму в Нью-Йорку.


Романтична комедія розповідає про Келлі Джонс у виконанні Йоханссон, менеджера з маркетингу, яку найняли, щоб "продати Місяць" Америці напередодні висадки "Аполлона-11" на Місяць. Коли вона вирушає на мис Канаверал, штат Флорида, щоб застосувати свою маркетингову магію, вона руйнує і без того нелегке завдання директора із запуску Коула Девіса (Татум) з підготовки до космічного польоту.


Коли Білий дім вирішує, що висадка на Місяць надто важлива, щоб її провалити, вона отримує наказ інсценувати фальшиву висадку на Місяць як запасний варіант на випадок, якщо для Ніла Армстронга (Нік Ділленбург), Майкла Коллінза (Крістіан Цубер) і Базза Олдріна (Колін Вуделл) усе піде не так гладко.


Хоча фільм це вигадана історія, в основі його лежить реальна теорія змови, згідно з якою висадку на Місяць було сфальсифіковано, й ця теорія була в центрі уваги акторів і знімальної групи проєкту.

 


"Я думаю, що той факт, що НАСА завжди мало намір брати участь у цьому фільмі в тій мірі, в якій вони це робили, завжди давав мені зрозуміти, що ми вшановуємо те, що насправді сталося,  сказав режисер Грег Берланті в інтерв'ю The Hollywood Reporter під час прем'єри фільму. "Коли ви дивитеся фільм, не розкриваючи кінцівки, ви розумієте, що так багато в ньому про те, чому правда важлива. Тому я думаю, що я не проти взяти на себе теорію змови, знаючи, що в кінцевому підсумку ми насправді намагалися сказати, чому правда має значення".


Режисер також виступив у ролі продюсера разом із Йоханссон, яка втілила проєкт у життя під брендом These Pictures. Зірці "Месників" було цікаво пограти з теорією змови у фільмі та ідеєю, що існує альтернативний план.


"Я просто гралася з цією ідеєю, творчо перекидаючи м'яч, а потім, звичайно, Роуз Гілрой, яка прийшла написати сценарій, була як відсутній шматочок", сказала Йоханссон журналістам на килимовій доріжці. "Вона такий грайливий письменник. Вона відразу відчула тон. Сценарій був, безперечно, чудовим".


Незважаючи на те, що "Відвези мене на Місяць" є суто вигаданим, Берланті зазначив, що вони використали величезну кількість архівних кадрів НАСА, яких ніколи раніше не бачили, і це їх надихнуло. На знімальному майданчику також був присутній історик НАСА, завданням якого було захистити цілісність космічної програми та реальних людей, про яких ідеться у фільмі.
Щодо того, чому Йоханссон і Татум були ідеальними зірками для головних ролей у фільмі, Берланті поділився, що вони дійсно втілюють "дух фільму". "Їхня вроджена доброта, їхня вроджена комедійність, драматизм, чарівність — усе це породжує бажання дивитися на них і бажання дивитися історію, сказав він. "Вони смішні й розумні, і, сподіваюся, фільм буде таким самим".


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter