Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сінді Кроуфорд на відпочинку в Індонезії показала кілька стильних образів

Люди

Марія КАЛУШ
02 липня 18:34
497
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сінді Кроуфорд неймовірно красива модель

Сінді Кроуфорд на відпочинку в Індонезії показала кілька стильних образів

Життєві історії

 

 

Сінді Кроуфорд, зірка 90-х, знову довела, що час не підвладний її красі. Минулого тижня 58-річна супермодель опублікувала фото з відпустки на курорті NIHI Sumba в Індонезії, де вона вразила шанувальників приголомшливим образом.


Сінді сяяла в розкішній сукні з бретельками, що підкреслювала її легендарні ноги. Складні візерунки та розріз до стегна додали образу елегантності та сексуальності.

 

 

Мама двох дітей насолоджувалася мальовничими краєвидами курорту, де поєднуються бірюзові води Індійського океану, білосніжні пляжі та зелені пагорби. На фото Сінді позує на тлі коней, що пасуться, створюючи величний фон для її бездоганної краси.


Образ моделі доповнили розпущене каштанове волосся, м'який макіяж та вишукане кольє-чокер.

 

 

Шанувальники не змогли стримати захоплення від фото Сінді, засипавши її компліментами в коментарях. "Неймовірно красивий фон з кіньми на пляжі", написав один із них. "Приголомшливо! Люблю все в цьому: дико, красиво, перетворює",  додав інший. "Абсолютно розкішно!" підсумувала ще одна шанувальниця.


Нещодавно Сінді Кроуфорд подарувала своїм фанатам ностальгічний момент, відсвяткувавши 20-річчя свого б'юті-бренду Meaningful Beauty. Вона опублікувала фото, де позує в тій самій чорній шкіряній куртці, в якій знімалася 20 років тому, виділяючи свою незмінну красу та елегантність.


Шанувальники Сінді в коментарях захоплювалися тим, як природно та граційно вона постаріла за ці роки. "Сінді, ти одна з найкрасивіших і найприродніших моделей у світі", написав один із них. "Розкішна!!! І шкіряна куртка приголомшлива". "Ікона, найкрасивіша", додав інший.


Сінді Кроуфорд справжня легенда, яка й далі надихає жінок у всьому світі своєю красою, впевненістю та успіхом.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter