Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сінді Кроуфорд довела, що вік — це лише число

Люди

Богдана СВІТЕНКО
26 липня 20:00
664
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сінді Кроуфорд в елегантному образі

Сінді Кроуфорд довела, що вік — це лише число

Життєві історії

 

Одна з найвідоміших супермоделей Сінді Кроуфорд мала легкий і стильний вигляд, виходячи з готелю в Сохо (район у Нью-Йорку, США). 58-річна Сінді продемонструвала свою красу, одягнувши елегантний образ. Кроуфорд, яка є матір’ю двох дітей, укотре показала, що справжня краса не має віку.

 

 

Сінді з’явилася в гламурній темно-синій сукні до колін. Також вона підкреслила свої підтягнуті руки та струнку статуру. Жінка доповнила свій образ ніжно-рожевими туфлями на високих підборах, срібною сумкою-клатчем та сережками у вигляді кілець.

 

Її вихід стався слідом за серією знімків, якими вона нещодавно поділилася у своєму інстаграмі з підписом: «Сяйво відпустки». Сінді Кроуфорд, закутавшись у халат, довела, що вона все ще має вигляд супермоделі. Її темне волосся було заплетене в косу з квіткою гібіскусу в центрі, коли вона милувалася собою в дзеркалі. 

 

Від кінця 1980-х до 1990 років Кроуфорд перебувала серед найпопулярніших супермоделей. Вона постійно з'являлася на обкладинках відомих журналів, на подіумі та була обличчям модних компаній. Її обличчя стало впізнаваним завдяки унікальній родимці над губою, яка стала її «візитною карткою».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter