Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сильвестр Сталлоне вважає, що Раян Ґослінґ може стати наступним Рембо

Факти

Михайло СТОЛЯР
13 лютого 08:55
294
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка бойовиків хоче, щоб наступним Рембо став актор фільму «Ла-Ла Ленд»

Сильвестр Сталлоне вважає, що Раян Ґослінґ може стати наступним Рембо

ШОУ-БІЗНЕС

 

Сильвестр Сталлоне — американський актор, у новому епізоді вечірнього шоу « Tonight Show висловився, що хотів би бачити в потенційному відроджені культової франшизи про Рембо саме Раяна Ґослінґа. Про це повідомляє видання Variety.


«Я зустрів Раяна Ґослінґа за вечерею. Очевидно, що ми протилежності. Він гарний на вигляд. Я серйозно! Чи можете ви уявити мене Кеном? Це взагалі не працює», — заявив Сильвестр.


Сталлоне зіграв ветерана спецпідрозділу армії США в п'яти фільмах. Перший «Рембо» вийшов 1982 року. Ймовірно, Сталлоне попрощався з франшизою у фільмі «Рембо: Остання кров» 2019 року.

 


«Раян казав: "Я був зачарований Рембо, я ходив до школи в костюмі Рембо, люди проганяли мене, але я не зупинявся. Я б пішов у відпустку, як Рембо". Він просто казав, що дуже пов’язаний із Рембо», — пояснив Сталлоне. — І я подумав: знаєте, це цікаво. Якщо я колись передам естафету, то передам її йому, тому що він любить персонажа».


Коли Сталлоне запитали про те, чи можливо, що Ґослінґ стане новим Рембо, то він відповів: «Я б сказав "так", але не знаю, чи хтось не скаже: "Гей, він занадто гарний, щоб бути Рембо".

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter