Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сильвестр Сталлоне та документальний фільм про нього

Люди

21 жовтня
138

Стрічка про життя легендарного "Слая"

Сильвестр Сталлоне та документальний фільм про нього

ЗІРКИ

 

Про культового актора та режисера Сильвестра Сталлоне зняли документальний фільм, який покаже все його особисте життя та кар’єру. Про це повідомляє видання Us Weekly.


Зірка "Рокі", "Рембо", "Нестримні" вже-от майже пів століття продукує культові кінокартини та цілі франшизи. Проте нині фільм покаже особистий погляд Сталлоне на його особисте та професійне життя.


Під керівництвом документаліста Тома Зімні стрічка поєднає епізоди з його прагненням до кінослави, сцени до фільмів, а тим часом Сильвестр у відвертих розмовах розповідатиме про дитинство, юність і сім’ю.


"Ми провели кілька років разом, і я просто розслабився, — заявив "Слай" у вересні 2023 року. — Я говорив, відверто, ніби у вас є лише обмежена кількість часу на Землі, і ви хотіли щось сказати. Насправді не боявся і просто відпустив це.

 

Фото: instagram.com/officialslystallone/


Актор зазначив, що він бачив чималу кількість документальних картин у житті, проте здебільшого вони стосуються лише кар’єри чи професії героя і не розповідають, "чому ти такий, який ти є" і хто "сформував тебе".


"Ми ніколи не втечемо від нашого дитинства, і деякі речі є глибокими, вони відзначають вас і формують сприйняття життя", — пояснив він.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter