Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Суїні завітала на святкову вечерю Венеційського кінофестивалю

Люди

Степан ПАВЛІВ
06 вересня 10:59
135
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сідні Суїні мала сенсаційний вигляд у чорній сукні

Сідні Суїні завітала на святкову вечерю Венеційського кінофестивалю
Зірка на святковій вечері

Життєві історії

 

 

26-річна актриса Суїні приєдналася до інших посланців Armani, враховуючи Кейт Бланшетт і Сейді Сінк, на званій вечері Armani Beauty Passione. Вона мала абсолютно сенсаційний вигляд у своєму ансамблі на червоній доріжці!


Для ультрагламурної події зірка фільму «Хто завгодно, тільки не ти» продемонструвала свої вигини в розкішній чорній сукні зі складним квітковим ліфом і плісированою спідницею з витонченим шлейфом, а також драматичними деталями на талії. Це був, м'яко кажучи, драматичний образ!


Сідні завершила свій образ сліпучим годинником De Beers, інкрустованим діамантами, та кількома каблучками. Акторка уклала своє світле волосся, яке останні кілька місяців вона носила в приголомшливому стилі кроп, у довгу хвилясту зачіску, зачесану набік, довівши, що вона може з легкістю носити як довгі, так і короткі зачіски.

 


Її макіяж від Меліси Ернандес був сяючим та бездоганним, і, звичайно, досягнутий за допомогою розкішних продуктів Armani Beauty. 


Зірку стилізувала Моллі Діксон, яка поділилася захопливим знімком акторки зі своїми 361 тисячами підписників в інстаграмі. І, як і очікували, розділ коментарів був переповнений компліментів.
«Найкрасивіша жінка у світі, з найкращою командою поруч із нею», написав один шанувальник. «Вона така розкішна», захопився другий, а третій сказав: «Вона приголомшлива», і додав емодзі у вигляді білого серця.


«Богиня», написав один, додавши емодзі із зображенням золотої корони та чорного серця. «Цей погляд  це все», похвалив іще один шанувальник, після чого додав похвалу рукою, плескання в долоні та емодзі з червоним серцем. «Вона мала абсолютно розкішний вигляд, як завжди», повторив інший шанувальник, а ще один написав, що вона «так добре це з'їла», і додав рожевий смайлик-сердечко.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter