Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Суїні продефілювала в стильних шортах у французькій столиці

Люди

Марія КАЛУШ
12 липня 13:09
652
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сідні Суїні та штучний інтелект

Сідні Суїні продефілювала в стильних шортах у французькій столиці

Життєві історії

 

 

Акторка Сідні Суїні мала неймовірний вигляд, демонструючи вбрання з відкритими ногами під час шопінгу в Парижі в четвер. 26-річна зірка "Ейфорії" запалила публіку у французькій столиці, одягнувши корсетний топ-бандо та шорти в тон, які підкреслили її дивовижну фігуру.

 

Вона засліплювала, коли вийшла в блідо-жовтому ансамблі з квітковими деталями, затягнутому на талії. Літнє вбрання акторка доповнила пастельно-блакитними панчохами до колін і туфлями на підборах, а також маленькою сумочкою, що пасувала до дизайну її вбрання.

 

Це сталося відразу після того, як Сідні відчула себе незручно, коли їй показали її зображення, створене штучним інтелектом, на заході Samsung Galaxy Unpacked під час її поїздки до французького міста в середу.

 

 

Коли її запитали, що вона думає про здатність компанії генерувати 3D-зображення на основі її портрета, зірка "Будь-хто, крім тебе", схоже, здригнулася, дивлячись на картину, створену за її подобою. "Ого, мені це подобається", непереконливо сказала дворазова номінантка на премію "Еммі", залишаючись сидіти в залі. Це дивовижно, що ви можете отримати такий образ".

 

Відео швидко стало вірусним після того, як шанувальники помітили, що вона не була задоволеною стилізованою аватаркою свого обличчя.

 

"Поглянь на її обличчя, брате, вона його ненавидить", написав один користувач X. Інший твітнув: "Це незручне місце для того, щоб його поставити на [емодзі, що плаче]". 
Третій написав, що реакція Суїні "не була дуже щирою", а четвертий сказав, що вона має "незграбний вигляд".

 

Це сталося відразу після того, як Сідні відчула незручність після того, як їй показали її зображення, створене штучним інтелектом, на заході Samsung Galaxy Unpacked під час її поїздки до французького міста. Коли її запитали, що вона думає про здатність компанії генерувати 3D-зображення на основі її портрета, зірка фільму "Будь-хто, крім тебе", схоже, здригнулася, дивлячись на картинку.

 

Акторка також нещодавно придбала пляжний будинок у Маямі за 13 мільйонів доларів. Маєток має соборні стелі заввишки 19 футів, виготовлені на замовлення 10-футові двері з червоного дерева, які відчиняються на задній двір, звідки відкривається приголомшливий краєвид на океан.

 

У будинку також є головний будинок площею 7 000 квадратних футів і гостьовий будинок, з'єднані між собою критою доріжкою для бризу. Він має шість спалень, шість повних ванних кімнат і дві напівванни половина в головному будинку та половина в гостьовому будинку.

 

В особняку є внутрішня/зовнішня кухня, винний погріб на 520 пляшок, акваріум на 330 галонів і кімната з видом на басейн через вікна.

 

Він побудований 2015 року, його загальна площа становить майже 59 000 квадратних футів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter