Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шон Пенн розповів про проблеми в його акторській кар'єрі

Люди

02 липня
212

Шон Пенн і акторська професія

Шон Пенн розповів про проблеми в його акторській кар'єрі

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Оскароносний актор Шон Пенн висловив свою думку щодо негативної реакції на акторів-натуралів, які грають гомосексуальних персонажів, назвавши цей час "боязким" для кіноіндустрії.


63-річний актор і режисер фільму "Містична ріка" отримав визнання критиків та свій другий "Оскар" за найкращу чоловічу роль завдяки ролі відкритого гея, політика Харві Мілка у фільмі "Молоко" 2008 року. Проте, як він зізнався, відтоді почувався "нещасним" на знімальному майданчику.


"Ні, це не могло статися в такий час", розповів він The New York Times про те, що не зміг знятися у фільмі на тлі гарячих дебатів щодо гетеросексуальних персонажів, які грають квір-персонажів.
"Я провів 15 років нещасним на знімальному майданчику. Я прикидався, що проходжу через все це, і це було виснажливо", зізнався Пенн, згадуючи про роботу над "Молоком" як про "останній час, коли я добре проводив час" на знімальному майданчику.


"Здебільшого я думав: "Котра година? Коли ми вийдемо?"... Я був упевнений, що все зроблено, але я не знав, як зможу підтримувати роботу мого будинку або вільно подорожувати тощо, якщо зупинюся".


Незважаючи на те, що розлюбив акторську професію, Шон Пенн не припиняв грати. Однією з його останніх ролей стала роль сивого нью-йоркського парамедика у фільмі "Чорні мухи" 2023 року.
"Я знайшов новий сенс у своїй роботі", зізнався він, коли його друг і колега актор Дакота Джонсон, 34 роки, надіслав йому сценарій їхнього нового спільного фільму "Даддіо".


Актор Шон Пенн мав романтичні стосунки з українською жінкою протягом 2022 року. Її ім'я Ольга Коротяєва, вона актриса та телеведуча. Їхні стосунки вперше стали публічно відомими в травні 2022 року, коли папараці помітили їх разом на обіді в Малібу. Проте у липні 2023 року з'явилися чутки про те, що пара розлучилася. Проте жоден з них не підтвердив цю інформацію.


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter