Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шон Пенн разом із коханою з України провів час у Малібу

Люди

18 вересня
655

Шон Пенн разом із коханою з України провів час у Малібу

Шон Пенн — американський актор та кінорежисер, разом з українською акторкою Ольгою Коротяєвою провів час у Малібу, штат Каліфорнія, де вони зустрілися з бізнесменом Ренді Гербером. Про це повідомляє People.


63-річний лауреат премії "Оскар" і 43-річна українка відпочили в Soho House у Малібу суботнього вечора разом із 61-річним Гербером.


Під час цього відпочинку Пенн був одягнений у джинси, в білу сорочку на ґудзиках, темно-синій піджак і білі кеди, а його дівчина — у чорну мінісукню, яку поєднала з відповідною сумкою та рожево-чорними підборами.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Пару сфотографували під час того, як вони спілкуються з Ренді біля закладу.

 


Уперше чутки про романтичні стосунки Шона й Ольги з’явилися в червні після того, як їх помітили разом на прогулянці в Римі. Тоді їх зняли, як вони обіймаються, цілуються та ходять крамницями.


Пізніше, у липні, зірку фільму "Гарві Мілк" та українську акторку помітили в Сен-Тропе, Франція, біля кафе Senequier, де вони снідали. Того ж місяця пара з’являлася на публіці, але вже у США. Наприклад, їх бачили папараці під час прогулянки Таймс-сквером, Нью-Йорк.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Нагадаємо, нещодавно Пенн зняв документальну стрічку про Україну та українців, у яку додав розмову із президентом Зеленським, захисниками і звичайними людьми.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter