Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шон Пенн поділився, чому Володимир Зеленський особливий

Факти

Михайло СТОЛЯР
12 жовтня 18:17
350
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нещодавно Шон презентував фільм про Україну

Шон Пенн поділився, чому Володимир Зеленський особливий

ЗІРКИ

 

Шон Пенн — американський актор та кінорежисер, похвалив Зеленського та зізнався, що особливого його вирізняє з інших президентів. Про це він розповів на вечірньому шоу Jimmy Kimmel Live.


У передачі зірку "Гарві Мілк" розпитували про його новий документальний фільм "Superpower". Ця стрічка показує повномасштабну війну. На шоу звернули увагу на фрагмент, де Пенн сидить разом з президентом Зеленським, який пояснює в укритті мету росіян у цій війні. 


За словами Шона, він та його команда приїхали в Україну за певний час до великої війни, адже в планах було зняти документальну картину про коміка, який став президентом. 


"Це було до будь-яких новин про нарощування російської армії. Ми знали, що Україна перебуває у стані війни, оборонної війни на сході від 2014 року", — сказав актор.

 


Пізніше ведучий шоу Джиммі Кіммел попросив режисера коротко охарактеризувати Зеленського.


"У будь-якого керівника держави, будь-якого політика, будь-якого керівника великої компанії буває момент, коли ти починаєш відчувати розмови за сценарієм. Проте щодо Зеленського — немає жодної миті з ним, яка б не була справжньою", — пояснив Шон.


Також знаменитість додав, що коли Зеленський прочитав перший варіант документального фільму, то його реакція була: "Б'юся об заклад, ви раді, що я подивився все це".


Нагадаємо, не так давно стало відомо, що Шон відпочивав у Малібу разом зі своєю дівчиною з України.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter