Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шон «Дідді» Комбс у в'язниці: особливі привілеї, які розкрив колишній ув'язнений

Факти

Світлана Терпан
08 жовтня 11:33
190
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шон «Дідді» Комбс очікує на висунення йому звинувачення

Шон «Дідді» Комбс у в'язниці: особливі привілеї, які розкрив колишній ув'язнений
Репер порушив закон і перебуває за ґратами

Життєві історії

 

Шон Комбс

 

Американський репер, музичний продюсер і актор «Діді» Комбс зараз перебуває за ґратами в Метрополітенському центрі ув'язнення в Брукліні, після того, як на початку минулого місяця йому висунули звинувачення в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, рекету та перевезення для проституції.


Колишня зірка Тімоті Сміт, який раніше відбував термін у федеральній в'язниці США, каже, що нинішні умови утримання Дідді у в'язниці похмурі. «Його гроші та багатство не принесуть йому жодних вигод», сказав він Daily Mail Australia.


Сміт намалював сувору картину життя всередині закладу, пояснивши, що охоронці часто використовують ізоляцію як інструмент, щоб зламати в'язнів. «Люди думають, що є телевізори та радіо, але там, де він перебуває, немає нічого. Ви отримуєте Біблію та одну книгу на тиждень. Ось і все», сказав він.

 


Тімоті Сміт додав, що зірка також матиме дуже обмежений доступ до спілкування із зовнішнім світом. «Ви отримуєте лише 300 хвилин на місяць на телефон. Іноді у вас закінчуються хвилини протягом першого тижня, і тоді ви просто розмовляєте самі з собою» розповів він.


Справа Diddy гучна, і в разі визнання репера винним йому може загрожувати тривалий термін ув’язнення. «Щойно федерали висунуть вам звинувачення, вони викладуть свою справу. Найкраща порада, яку я можу йому дати? Прийміть те, де ви є. Немає змоги домовитися, щоб уникнути федеральних звинувачень», – пояснив Сміт.

 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter