Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шлюб Бена Аффлека та Дженніфер Лопес тріщить по швах

Люди

Марія КАЛУШ
05 липня 14:49
339
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес нарізно

Шлюб Бена Аффлека та Дженніфер Лопес тріщить по швах

Життєві історії

 

 

З'являються все нові свідчення того, що шлюб Бена Аффлека та Дженніфер Лопес може підійти до кінця. Поки Джей Ло насолоджується самотнім відпочинком у Європі, Бен Аффлек, за чутками, вивіз свої речі з їхнього спільного будинку і далі живе окремо в орендованому житлі за кілька миль.


Хоча вже не новина, що вони живуть окремо Бен уже два місяці живе в орендованому будинку в Брентвуді, а Джей Ло залишається в їхньому особняку в Беверлі-Гіллз сенсацією стало те, що Аффлек, за повідомленнями, "вивіз усі свої речі до того, як Лопес повернулася з нещодавньої поїздки в Європу". Джерело, яке поспілкувалося з журналом People, стверджує, що володіє інформацією про пару з близького оточення, а також про стан Бена.


"Бен далі живе в орендованому будинку в Брентвуді, пояснило джерело. Він там уже близько двох місяців. Здається, з ним усе гаразд. Він щодня ходить до свого офісу і, схоже, зосереджений на роботі. Він також проводить час із дітьми". Але не з дружиною.

 

 

Пару не бачили разом більш ніж місяць, що дивно для будь-якої пари, а для голлівудської владної пари й поготів, і зовсім дивно для Джей Ло, яка, як відомо, не проти уваги папараці.


Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися в липні 2022 року. Навесні 2023 року вони придбали спільний будинок, і який же це був будинок! Особняк площею 38 000 квадратних футів, який може похвалитися "12 спальнями, 24 ванними кімнатами, гаражем на 12 автомобілів і басейном, а також спортивним комплексом з майданчиками для баскетболу і піклболу, тренажерним залом і боксерським рингом", вони заплатили цілих 61 мільйон доларів, повідомляє Wall Street Journal.


Хто ж може бути незадоволений таким домом, чи не так? Здається, щось таки не так, адже, за словами джерела People, вони продають маєток у Беверлі-Гіллз. Нам важко повірити, що з будинком може бути щось не так (хоча відомо, що Джей Ло має досить високі вимоги), а це наводить на думку, що чутки про розлучення, ймовірно, правдиві: шлюб Джей Ло та Бена Аффлека йде не за кращим сценарієм.


Звичайно, те, що вони не відпочивають разом, не живуть разом і продають спільний дім лише за рік після одруження, не гарантує розлучення. Але в поєднанні з повідомленнями близьких до пари людей про "напруження" в їхньому шлюбі, це майже напевно. "Бен і Джен не хочуть розлучатися, повідомило одне з джерел. Вони кажуть, що не розлучатимуться, але їхні стосунки просто не працюють на цьому етапі. Вони ще не здаються і хочуть усе виправити, тому що кохають одне одного, але вони обоє нещасливі".


Інше джерело в травні розповіло People, що їхній шлюб "зараз не в найкращому стані" і, схоже, ніхто з них не робить нічого, щоб припинити ці чутки. 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter