Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун з’явилася на фінальному матчі чоловічого тенісного турніру

Факти

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 14:00
219
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шерон Стоун у Парижі

Шерон Стоун з’явилася на фінальному матчі чоловічого тенісного турніру

Життєві історії

 

Американську акторку та модель Шерон Стоун помітили серед натовпу під час фінального матчу чоловічого тенісного турніру на Олімпійських іграх XXXIII у Парижі.

 

 

66-річна Шерон була одягнена в бежевий костюм із квітковим малюнком. Також Стоун зачесала своє волосся назад та наділа сонцезахисні окуляри.

 

 

Під час напруженого матчу між Іспанією та Сербією вона переживала цілу низку емоцій: від захоплення та радості до напруженого вболівання. Колишня модель американського чоловічого журналу Playboy також робила селфі з фанатами, які перебували на Олімпіаді.

 

 

Шерон Стоун з’явилася в Парижі невдовзі після того, як у мережі з'явилося фото, на якому акторка зображена з величезним синцем під оком. Багато шанувальників переживали за Шерон. Згодом вона опублікувала відео, в якому пояснила те, як вона отримала травму, а також зазначила, що над нею ніхто не вчиняв насилля. «Ні, ніхто мені нічого не зробив, і так, зі мною все гаразд, я чудово проводжу час...» розповіла Шерон. 

 

Також перед Парижем Стоун встигла відвідати Канни, Рим і Туреччину. Під час своїх європейських подорожей Шерон було нагороджено престижною премією Gold Cariddi Lifetime Achievement Award на кінофестивалі в Таорміні (Італія).

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter