Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун розповіла, що робить задля того, аби знову не отримати інсульт

Люди

06 жовтня
875

Шерон Стоун розповіла, що робить задля того, аби знову не отримати інсульт

Шерон Стоун — 65-річна американська акторка, поділилася тим, скільки спить на день та як намагається унеможливити повторення складного інсульту. Про це повідомляє видання People.


Зірка перенесла інсульт і крововилив у мозок 2001 року, тож вона намагається робити все, аби унеможливити повторення.


За її словами, раніше вона майже не розповідала про свій досвід, проте на сьогодні вона почувається значно ліпше й може вільно ділитись цим.


"Тривалий час я хотіла прикинутися, що зі мною все гаразд. Мені потрібно вісім годин безперервного сну, щоб мої ліки для мозку подіяли й у мене не було нападів. Я працюю за інвалідністю, і через це мене зрідка наймають. Це те, що є і з чим я мала справу останні 22 роки, і зараз я відкрито про це говорю", — прокоментувала Стоун.

 

Скриншот із фільму "Основний інстинкт"


Після трагедії лікарі давали мало шансів, що вона зможе вижити, однак Шерон зуміла відновитись, але за кілька років акторка розлучилась із чоловіком Філом Бронштейном. А також її почали все рідше запрошувати в нові стрічки.


Стоун також наголошує, що спершу їй було дуже важко: заїкалась, мала проблеми із зором та пам’яттю, але за багато років вдалось побороти наслідки інсульту.


"Я втратила все. Я втратила всі свої гроші. Я втратила опіку над своєю дитиною. Я втратила кар'єру. Я втратила всі ті речі, які, на мою думку, є моїм життям. Я так і не отримала більшу частину цього назад, але я досягла точки, коли мене це влаштовує, коли я дійсно усвідомлюю, що з мене досить", — доповнила знаменитість.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter