Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сергій Бабкін та його 5ʼnizza далі співпрацюють із росіянами

Люди

05 вересня
1083

Сергій Бабкін та його 5ʼnizza далі співпрацюють із росіянами

Сергій Бабкін — український музикант та учасник гурту 5ʼnizza, виступає з концертами всім світом і далі співпрацює з росіянами, які допомагають з організацією продажу квитків. Про це повідомляє видання "СЛУХ".


Колектив 5'nizza активно виступає на міжнародній арені, маючи зв’язки з російським квитковим оператором Ticketscloud. Продаж квитків на їхні концерти організовує Somewhere Show — промоутер, який переважно організовує концерти для росіян.

 

Скриншот із розслідування

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Компанія Ticketscloud має представництва в москві, а також зареєстрована у Великій Британії та США. До слова, організатором майбутнього концерту Бабкіна в Чехії є російський промоутер і музичний журналіст Владімір Єркович.


Також варто зазначити, що Ticketscloud заснував у країні-терористці Єгор Єгєрєв, який зараз мешкає за кордоном. На сайті оператора перелічено партнерів, зокрема "Яндекс", Comedy Club, RedKassa та інші російські компанії. 

 

Скриншот із розслідування


Дружина відомого співака Сніжана прокоментувала ситуацію, заявивши, що Сергій робить усе можливе, щоб наблизити перемогу. Організатором концерту в Празі є давній друг і колега Бабкіна, який народився і виріс у росії, але нині має паспорт громадянина Ізраїлю. Цей організатор активно підтримує боротьбу України проти росії й допомагає організувати концерти, доходи від яких скеровують на потреби Збройних сил України.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, що гурт активно виступає на концертах, де збирають кошти на потреби 127-ї бригади Збройних сил України. Вони вже передали близько 340 тисяч євро різним благодійним фондам і безпосередньо 127-й бригаді.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter