Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селін Діон оголосила дату виходу нового документального фільму

Люди

Анастасія КНЯЗЄВА
191
Джерело: газета "Життєві історії"

Селін Діон не виступатиме

Селін Діон оголосила дату виходу нового документального фільму

Життєві історії

 

 

Селін Діон ділиться необробленим закулісним знімком свого нового емоційного документального фільму, який розповідає про її боротьбу з невиліковним синдромом.

 

В інстаграмі Діон оголосила дату виходу свого нового емоційного документального фільму «Я: Селін Діон». 55-річна співачка дає шанувальникам змогу зазирнути за лаштунки своєї боротьби з невиліковним синдромом черствості, а також показує, що новий документальний фільм транслюватимуть по всьому світу на Prime Video 25 червня.

 

У грудні 2022 року Селін оголосила, що в неї діагностували синдром ригідної людини (СРЛ) або «мʼязової скутості», який змушує м’язи тулуба та кінцівок поперемінно спазмувати та бути ригідними. Також вона повідомила, що відмовляється від виступів.

 

Тривалий час виконавиця не ділилася перебігом хвороби публічно. Однак тепер стало відомо, що стан її здоров'я погіршав: артистка вже не може контролювати власних м'язів.
«Селін наполегливо працює заради покращення свого стану, але полегшення незначні — вона не контролює своїх м'язів. Мені боляче, тому що вона завжди була дисциплінованою та багато працювала. Селін досі мріє повернутися на сцену, але як? Голосові звʼязки — це м'язи, серце теж м'яз», — прокоментувала ситуацію Клодетт Діон – сестра Селін для французького видання 7 Jours.

 

Новий документальний фільм, знятий упродовж року, розповідає про те, як зірка бореться за продовження нормального життя та кар’єри попри діагноз.

 

Джерело: https://www.dailymail.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter