Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес танцює на концерті Сабріни Карпентер у Нью-Йорку

Люди

Степан СЕМКІВ
04 жовтня 13:17
362
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес і думки її шанувальників

Селена Гомес танцює на концерті Сабріни Карпентер у Нью-Йорку
Гомес просто розважається

Життєві історії

 

 

Співачка й акторка Гомес була однією із зірок першої величини на концерті Сабріни Карпентер Short n' Sweet у Медісон-сквер-гарден. І вона, схоже, чудово провела час, співаючи і танцюючи під свої улюблені пісні.


32-річна зірка «Тільки вбивства в будівлі», одягнена в блискучу чорну ультрамінісукню, схоже, найбільше насолоджувалася піснею Juno, оскільки поділилася відео, на якому вона виконує дуже сексуальний і спекотний танець на камеру, поки Сабріна співає. 


Інстаграм-відео Селени Гомес із концерту Сабріни Карпентер розділило інтернет.


Багато хто вважав, що відео зі спекотним танцем зірки «привертає до себе увагу», за словами одного з читачів Daily Mail. «Я б сам назвав це відчайдушним прагненням уваги. Але тоді я старомодний,  погодився з ним інший читач. Щось тут не так».

 


«Занадто старається!» вигукнув ще один шанувальник у розділі коментарів Daily Mail, оскільки багато інших вважали, що танці були сором'язливими. «Це змусило мене здригнутися. Типу. Навіщо був потрібен цей пост?» запитав один читач.


Коментарі продовжилися на Reddit, де думки шанувальників дещо розділилися. «Мені було б соромно публікувати це відео», написав один фанат, що, схоже, перегукується з думкою читачів Daily Mail. «Здається, це було більше на камеру, ніж задля того, щоб вона справді добре провела час», подумав другий користувач Reddit. «Вона видається п'яною, лол», подумав третій.


До речі, про суперечки, інше відео, яким мільярдерка і б'юті-магнатка поділилася в інстаграмі, також зумовило певний ажіотаж. У цьому відео також знявся її колега з «Емілії Перес» Едгар Рамірес, з яким вона танцювала під «Еспресо», і деякі шанувальники вважали, що було «незручно» й «дивно» бачити, як вони танцюють так близько.

 


«Якби я був Бенні, я б не погодився з цим. Незалежно від того, яка в них угода, ексклюзивні чи відкриті стосунки, це вже занадто», закричав четвертий. «Мене від цього нудить», написав п'ятий. 


«Вона має чудовий вигляд! Дівчина вміє рухатися», написав один фанат на відео на YouTube, де аналізують її «спекотні» танцювальні рухи, і багато інших шанувальників кинулися на її захист. «Ця жінка у вогні», зробив комплімент другий, після чого додав смайлик вогню. «Вона чудово проводить час, як і більшість людей на концертах своїх друзів!» додали вони.


«Вона насолоджується собою і своїми жіночими флюїдами. Дайте їй спокій», сказав інший. «Селена розважається», написав ще один, а хтось інший погодився з ним, додавши: «Їй весело! Дайте спокій цій жінці! Досить! Вона заслуговує на те, щоб розважитися на концерті!» «Заткніться всі ви, ненависники, там. Здається, ви не знаєте, як розважатися, залишайтеся на місці і дайте королеві насолоджуватися життям», написав інший.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter