Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес офіційно досягла статусу мільярдера і щаслива в коханні

Люди

Степан ПАВЛІВ
07 вересня 14:33
305
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес і бойфренд Бенні Бланко

Селена Гомес офіційно досягла статусу мільярдера і щаслива в коханні
Гомес щаслива і багата водночас

Життєві історії

 


Після більш ніж двох десятиліть перебування в центрі уваги співачка Селена Гомес досягла статусу мільярдера у віці 32 років завдяки низці розумних бізнес-рішень та наполегливій праці.


Це і початок її кар'єри як дитячої актриси в дитячому телевізійному серіалі «Барні та друзі», а потім становлення як підліткового кумира в серіалі «Чарівники з Вейверлі Плейс» на каналі Діснея. Початок кар'єри в юному віці виявився неймовірно прибутковим рішенням, оскільки зараз, за даними Bloomberg, її статки становлять 1,3 мільярда доларів.


Незважаючи на те, що вона відома насамперед як співачка та акторка, видання повідомляє, що більша частина статків хітмейкерки припадає на її бренд косметики Rare Beauty, який вона запустила 2020 року. За даними, бренд доступний у 36 країнах світу і з роками лише продовжує приносити все більше грошей. Торік найпопулярніший продукт її бренду рідкі рум'яна вартістю 23 долари приніс 70 мільйонів доларів. 


Деякі з її найприбутковіших рекламних угод включають кампанії для Puma вартістю 30 мільйонів доларів та Coach вартістю 10 мільйонів доларів. 

 


Будучи третьою за кількістю підписників особою в інстаграмі (понад 424 мільйони підписників), вона може заробляти приблизно 2,6 мільйона доларів за один брендований пост у стрічці додатку.
Крім того, вона заробила цілий статок, знімаючись у телесеріалах, таких як «Тільки вбивства в будинку», який щойно продовжили на п'ятий сезон, а також завдяки партнерству з брендами та своїй музиці. 


За час сольної кар'єри Гомес випустила три студійні альбоми, два мініальбоми, сім синглів, чотири промосингли і чотирнадцять музичних відеокліпів. Будучи солісткою гурту Selena Gomez & the Scene, вона разом зі своїм колективом випустила три альбоми: Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) і When the Sun Goes Down (2011), «які увійшли до десятки кращих і їх продали загальним накладом понад 6,7 мільйона копій у Сполучених Штатах», йдеться на одній з її фансторінок.


Цей фінансовий рубіж робить її однією з наймолодших мільярдерок-самоучок у країні, поряд з її найкращою подругою Тейлор Свіфт, яка стала членом десятизначного клубу торік. 
Окрім професійного процвітання, Гомес не приховує, що є «найщасливішою» у своєму житті на тлі роману з музичним продюсером Бенні Бланко.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter