Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес на афтепаті Emilia Perez у стильному чорному образі

Люди

Степан СЕМКІВ
07 жовтня 15:40
254
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес і відгуки шанувальників

Селена Гомес на афтепаті Emilia Perez у стильному чорному образі
Зірка Гомес та її стильне вбрання

Життєві історії

 

 

На афтепаті Emilia Perez після прем'єри фільму в Нью-Йорку Селена Гомес змінила прикрашену бантами сукню на приголомшливий повністю чорний ансамбль. Співачка й акторка одягла просту маленьку чорну сукню з фактурної тканини, увінчану блейзером з атласними лацканами в тон. Образ доповнили прозорі колготки та чорні туфлі-човники з гострим носком.


Вона уклала своє темне волосся в гладкий, зачесаний назад пучок, який по-справжньому втілював «естетику чистої дівчини». Для гламуру виконавиця нафарбувала губи кораловою помадою, підвела очі підводкою, додала трохи хайлайтера для ефекту високих вилиць і підвела брови пір'ям. Срібні прикраси стали останнім штрихом до її вбрання.

 


Коли шанувальники помітили її образ в інстаграмі, вони не могли не захопитися тим, наскільки приголомшливий вигляд вона мала. «Її стилістові потрібно підвищити зарплату. Останнім часом вона виглядає краще, ніж будь-коли». «Селена завжди чудова!». «Така елегантна і розкішна. Один з її найкращих образів за останній час».


Нещодавно Селена розповіла, наскільки важливим для неї та її сім'ї було те, що її героїня у фільмі «Емілія Перес» розмовляє іспанською мовою. Вона розповіла Extra на червоній доріжці під час прем'єри: «Для мене дуже важливо, що [режисер Жак Одіар] довірився мені, і це багато значить для моєї сім'ї. У мене були тренери, які навчали мене іспанської мови. У мене були тренери, так, і ми спілкувалися щодня іспанською. Мій тато навіть пишався мною».


Вона продовжила: «[Мій тато] казав: “Ти випробовуєш мене, доню”, а я відповідала: “Так, я пишу тобі іспанською”».


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter