Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес і її шанувальники розповідають про здоров'я та косметичні операції співачки

Люди

Марія КАЛУШ
15 липня 16:59
159
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес й аутоімунне захворювання

Селена Гомес і її шанувальники розповідають про здоров'я та косметичні операції співачки

Життєві історії

 

 

Селена Гомес і Кріссі Тейген не новачки у світі краси та чуток про філери й косметичні процедури. Минулого тижня свіже фото 31-річної Гомес в інстаграмі з її кавалером Бенні Бланко породило шквал шанувальницьких балачок.


Багато хто почав порівнювати Гомес із 38-річною Тейген, коментуючи, наскільки "іншою" є акторка "Єдиних вбивств у цьому будинку". Інші навіть припустили, що засновниця Rare Beauty, можливо, нещодавно зробила кілька філерів.


5 липня E! News опублікував скріншоти фотографій, якими Гомес та її 36-річний бойфренд Бланко поділилися з друзями зі святкування Четвертого липня. Видання підписало публікацію з трьох частин: "Ми не можемо надивитися на цей дует". Шанувальники перейшли до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками.


"Селена більше схожа на Кріссі Тейген, одержимість хірургічними операціями притаманна нам", написав один із них, а інший додав: "Річ у тому, що всі ці "зірки" намагаються отримати однаковий вигляд за допомогою естетичних процедур і в підсумку мають однаковий вигляд, як змінені версії нормального обличчя, коли їм це навіть не потрібно, і вони й так об'їдаються".


Інші не погодилися. Один написав: "Це не операція, у неї вовчак, і це все через ліки". Ще хтось додав: "У Селени завжди було однакове обличчя. Вона змушена приймати ліки від вовчака, які зумовлюють "місячне обличчя" і набряки. У мене через аутоімунне захворювання щитоподібної залози з'являється одутле місяцеподібне обличчя і щоки, тому що відбувається затримання води".


Уперше Гомес поділилася про свої проблеми зі здоров'ям у відвертому інтерв'ю для Billboard 2015 року, де вона розповіла, що вже два роки бореться з вовчаком. Це одкровення послідувало за її раптовим рішенням скасувати тур 2013 року і лягти в реабілітаційний центр на лікування. 2017 року вона перенесла трансплантацію нирки в боротьбі з хворобою.


Під час світового турне Revival World Tour 2016 року Гомес зробила ще один крок назад, цього разу потрапивши до психіатричної клініки, щоб подолати тривогу, панічні атаки та депресію проблеми, які вона пов'язувала зі своїм вовчаком у заяві для журналу People Magazine.


У квітні 2020 року Гомес також повідомила, що в неї діагностували біполярний розлад. Хоча вона не відповіла безпосередньо на нещодавні спекуляції та звинувачення шанувальників щодо косметичної хірургії, зірка відповіла на особливо різкий коментар в інстаграмі у грудні 2023 року.


Як і Гомес, Тейген останнім часом також стала об'єктом чуток про косметичну хірургію. Модель відкрито говорила про те, що впродовж останніх років перенесла кілька хірургічних втручань.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter