Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Саша Бо розповіла, як втратила дитину, коли почалась велика війна

Факти

16 серпня
149

Саша Бо розповіла, як втратила дитину, коли почалась велика війна

Саша Бо — українська Instagram-блогерка, пригадала на подкасті Аліни Шаманської, як у неї стався викидень на початку повномасштабного вторгнення.


За її словами, тоді вона цим не ділилась, адже в країні й так творилось пекло і всі були зайняті іншими, важливішими справами.


"Це був початок повномасштабної війни, тоді були важливіші справи. Тоді була Буча, Гостомель, Маріуполь. Було про що говорити. Я настільки чомусь відчувала відповідальність, що не маю права перемикати фокус уваги, тому що мій блог — це інструмент, де треба публікувати збори", — зізналась блогерка.

 

Фото: instagram.com/sashaabo/ | Саша Бо із чоловіком


Страшна подія сталась першого тижня після 24 лютого. Тоді Саша не мала жодного уявлення, що вона вагітна. Єдиною ознакою, що щось не так, виявився сильний біль у животі.


"Це сталося буквально першого тижня після того, як усе почалося. Я страшний панікер. Це зараз мені вже легше. Але перші декілька місяців я просто сиділа на гідазепамі, я не знала, що почалася війна і що я вагітна. Я дізналася, просто коли зловив живіт. Болі настільки ріжучі. У мене менструації безболісні, а того разу було щось таке, думала, що помру. Я думала, що внутрішня кровотеча почалася. Я взагалі не зрозуміла, що робиться, чому ці болі так сильно нагадують потуги. Я відразу до гінеколога. Тест. А тест навіть після того, що сталося, показував дві смужки".


Нині Саша каже, що зрозуміла чинник стресу та як він впливає на здоров’я людини.


Доповнимо, що в блогерки є двоє дітей від колишнього чоловіка, ведучого Ігоря Пустовіта. А тепер вона разом із новим партнером Платоном Тарнавським очікує на спільну дитину — доньку.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter