Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Санта Дімопулос із сім’єю переїздить в Арабські Емірати

Люди

14 серпня
145

Санта Дімопулос із сім’єю переїздить в Арабські Емірати

Санта Дімопулос — українська співачка, поділилась, що незабаром переїздить до іншої країни із чоловіком Ігорем Кучеренком, донькою і сином.


Після початку великомасштабного вторгнення артистка із сім’єю переїхала до Франції, де вони мешкали певний час, одначе нині вирішили перебратись до Об’єднаних Арабських Еміратів. Уже навіть підібрали житло й школу.


Знаменитість проводила активність у себе в Instagram-сторис, у якій дала змогу шанувальникам поставити запитання, на яке вона відповість. Один фанат поцікавився, де Санта живе із сім’єю. За її словами, головною причиною переїзду стала робота її чоловіка Ігоря.

 

Скриншот зі сторис


"Ми переїжджаємо до Дубаю. Причин багато. Перша і головна — робота чоловіка. Абсолютна безпека. Моя робота та розвиток. Навчання дітей і можливості їх розвитку. Побутовий комфорт. Багато цікавого щодо дозвілля дітей", — відповіла випускниця третього сезону "Фабрики зірок".


Дімопулос зараз із двома дітьми перебуває в Іспанії, проте це тимчасова зупинка і невдовзі вони полетять у Дубаї.


"Я вірю, що коли обираєш правильний для себе напрямок, то все складається, як пазл. Ось так вийшло і тут. Я відразу знайшла супержитло для родини. Школи (куди вже влаштувала дітей) поряд із житлом. Поряд є все, що нам потрібно, та ще й моя подруга живе в цьому районі", — доповнила співачка.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter