Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сандра Буллок втратила коханого, який три роки боровся із хворобою

Люди

08 серпня
239

Обранця зірки не стало у віці 57 років

Сандра Буллок втратила коханого, який три роки боровся із хворобою

Сандра Буллок — голлівудська акторка, втратила партнера Браяна Рендалла, який помер через тяжку хворобу. Про це повідомляє ABC News.


Браян три роки боровся за життя, проте тривалий час тримав це в таємниці, знали лише найближчі люди. Життя чоловіка забрав бічний аміотрофічний склероз (БАС). Це рідкісне захворювання вражає клітини головного й спинного мозку, які відповідають за рухові функції. Також призводить до порушень роботи м’язів і кісток.

 

Фото з відкритих джерел


"Браян тримав у таємниці те, що бореться з БАС, і ті з нас, хто піклувався про нього, зробили все можливе, щоб виконати його прохання. Ми безмежно вдячні лікарям, які разом із нами долали цю хворобу, і неймовірним медсестрам, які стали нашими сусідами у кімнаті, часто жертвуючи своїми родинами, щоб бути з нами", — йдеться у заяві рідних Рендалла.


Доповнимо, що Сандра та Браян познайомились 2015 року, коли він був фотографом на дні народження сина акторки Луї. Пара не виносила на загал особисте життя, однак 2021 року заявила, що це кохання до кінця. Спільних дітей у них не було, тож вони виховували названих дітей Буллок — сина Луї та доньку Лейлу.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter