Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сандра Буллок і Ніколь Кідман інтригують продовженням фільму 1998 року

Факти

Марія КАЛУШ
11 червня 11:18
851
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сандра Буллок і Ніколь Кідман знову в кіно

Сандра Буллок і Ніколь Кідман інтригують продовженням фільму 1998 року

Життєві історії

 

Ніколь Кідман і Сандра Буллок

 

Переговори про повернення Сандри Буллок і Ніколь Кідман у продовженні "Практичної магії" активно тривають. Аківа Голдсман написав сценарій для нового фільму. Очікують, що Баллок і Кідман також стануть продюсерами нового проєкту разом з Деніз Ді Нові.


"Практична магія" стала доступною для цифрового скачування та трансляції на платформі Max, що, можливо, є натяком на майбутнє продовження. У такий спосіб виробники вивчають попит на франшизу. 2019 року HBO планував перезапустити фільм у вигляді серіалу "Правила магії", але проєкт відклали.

 


Фільм "Практична магія" вийшов 1998 року й заснований на однойменному романі Аліси Хоффман 1995 року. В ньому Сандра Буллок і Ніколь Кідман грають ролі сестер Оуенс, відьом, які борються з сімейним прокляттям, що заважає їм знайти справжнє кохання. Фільм став культовим і здобув багато шанувальників упродовж понад двох десятиліть.


Ніколь Кідман так висловилась про стрічку: "Я люблю цей фільм. Я показала його своїм дітям... Ми справді хороші сестри". Коментар Сандри Буллок був таким: "Ми були трохи п’яні, коли знімали сцену з опівнічними маргаритами".


Шанувальники "Практичної магії" з нетерпінням чекають на офіційне оголошення про продовження фільму. Новий фільм має потенціал стати гідним спадкоємцем оригінальної історії. Поки що невідомо, коли розпочнеться виробництво нового фільму. Сюжет нової стрічки також тримають у секреті.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter