Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Сандра Буллок і Кіану Рівз планують зніматись у новому бойовику

Люди

09 травня
230

Сандра Буллок і Кіану Рівз дали інтерв'ю

Сандра Буллок і Кіану Рівз планують зніматись у новому бойовику

ЗІРКИ STORRISS

 

 

«Перш ніж я покину цю планету, гадаю, що нам з Кіану Рівз потрібно щось зробити перед камерою. Знаєте, в інвалідних візках чи самокатах у Діснейленді?» — пожартувала Буллок у подкасті 50 MPH. 

 

«Таке відчуття, ніби пролунав сигнал сирени, наче щось не було зроблено, — додав Кіану Рівз. — Я хотів би попрацювати з тобою знову, перш ніж ми заплющимо очі». Актор натякнув, що готовий повернутися до франшизи «Швидкість-2: Круїз-контроль». Раніше Рівз відмовився від нагоди знятися разом із Буллок у продовженні фільму «Швидкість» 1997 року.

 

 

У фільмі «Швидкість» Рівз зіграв Джека, поліціянта, який намагався впоратися із замінованим автобусом. Бомба в ньому мала б вибухнути, якщо швидкість автобуса знизиться нижче 50 миль на годину. Буллок зіграла Енні, пасажирку, яка змушена була керувати автобусом. У фільмі знялися Денніс Хоппер, Джефф Деніелс, Алан Рак і Джо Мортон.

 

Дует чудово дививився в цьому фільмі. Через 12 років вони знову об’єдналися для нового романтичного фільму «Будинок біля озера». Відтоді вони більше не знімалися разом.

 

Останніми роками Рівз зосередився на франшизі про Джона Віка.  Подорож одного нестримного вбивці, який намагався помститися за свого мертвого собаку (який допомагав йому сумувати за покійною дружиною), переросла у всесвітню битву за спокуту, сповнену кунг-фу, гун-фу, крав-мага, дзюдо.

 

Джерело: https://www.ign.com/ 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter