Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк засвітилася на гламурній вечірці бренду Gucci

Люди

Марія КАЛУШ
22 липня 12:23
1064
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Хайєк продемонструвала свою красу

Сальма Хайєк засвітилася на гламурній вечірці бренду Gucci

Життєві історії

 

 

Сальма Хайєк принесла вибух квіткового стилю на вечірку з нагоди святкування літа, що його організували Gucci і Майлі Сайрус в Chateau Marmont в Лос-Анджелесі.


Акторка була приголомшливою в сукні-міді, яка облягала фігуру, з квітковим принтом спереду і чорною тканиною з боків, створюючи ілюзію неймовірно затягнутої талії образ, що нагадує стиль Кім Кардашьян. Вона доповнила вбрання чорними туфлями на платформі з відкритим носком і намистом з бісеру.


Її образ доповнив рожевий манікюр і педикюр, смокі-айз у поєднанні з ліловою помадою та темним волоссям, укладеним з проділом по центру. Зірка поділилася фотографіями з вечора в інстаграмі, і шанувальники швидко збіглися в коментарях, щоб захопитися її приголомшливою красою.

 


Один користувач написав: «Прекрасна Сальма». «Ти така КРАСУНЯ!!! Остання фотографія просто РОЗКІШНА», написав інший. «Мені дуже подобається ваша сукня і Майлі, для неї не потрібні слова», написав ще один.


Сальма Хайєк одружена з Франсуа-Анрі Піно, мільярдером, який стоїть за Kering, імперією розкішних товарів, що володіє Gucci та іншими брендами високого класу.
Серед інших знаменитостей на літньому заході були Кендалл Дженнер, Кім Петрас, Девід Лашапель, креативний директор Gucci Сабато Де Сарно, члени сім'ї співачки The Flowers Тіш, Бренді, Трейс і вітчим Домінік Перселл, а також інші зірки.


Ікона «Від заходу до світанку» стала постійним атрибутом модних заходів Gucci, очевидно, відіграючи активну роль у просуванні бренду в усьому світі.


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter