Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк у яскравому жовтому бікіні з’явилась на Ібіці

Факти

Марія КАЛУШ
29 серпня 14:42
300
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Хайєк і її секретна зброя

Сальма Хайєк у яскравому жовтому бікіні з’явилась на Ібіці
Зіркова актриса та режисерка на відпочинку

Життєві історії

 

 

Мексиканська та американська кіноакторка, режисерка та продюсерка Сальма Хайєк похизувалася своєю непідвладною віку фігурою на приголомшливому фото в бікіні в інстаграмі


Зірка «Чарівного Майка» поніжилася під сонцем на Ібіці, одягнувши яскравий жовтий купальник, позуючи поруч з іспанським прапором на човні. Хайєк одягла фактурне бікіні з двох частин, доповнене намистом із бісеру, сонцезахисними окулярами та червоним педикюром. Її темне волосся з кількома сивими пасмами було укладене у дві грайливі коси.

 


Хайєк підписала пост: «Жовте бікіні + біле волосся = ідеальне поєднання».


Шанувальники засипали розділ коментарів похвалами за її позачасовий зовнішній вигляд. «Іспанія прекрасна цієї пори року, а ще більше тепер, коли ви там у жовтому». «Вона надихає завжди піклуватися про себе в будь-якому віці». «Навіть у 57 років ви все ще маєте прекрасний вигляд».


Не секрет, що Сальма, здається, кидає виклик процесу старіння, тож які її головні поради, щоб залишатися у відмінній формі?


Одна з речей, якою постійно користується це масаж. В інтерв'ю виданню Inquisitr актриса сказала: «Ви повинні знайти хорошу людину, яка робить хороший масаж. У мене є [масажист], але вона живе в Японії. Вона приїжджає до Лондона лише час від часу. Але коли вона приїжджає, вона моя секретна зброя».


Зірка додала: «Масаж насичує організм киснем, активізує кровообіг і робить м'язи здоровими та пружними. Я не можу передати словами, навіть для лімфатичної [системи], що масаж робить для обличчя».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter