Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк приголомшила присутніх у бордовій сукні на прем'єрі фільму

Факти

Марія КАЛУШ
12 вересня 12:58
34
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Хайєк і Анджеліна Джолі

Сальма Хайєк приголомшила присутніх у бордовій сукні на прем'єрі фільму
Зіркова пара презентує новий фільм

 

 

Зіркова актриса Сальма Хайєк з'явилася на прем'єрі свого нового фільму «Без крові» разом із близькою подругою Анджеліною Джолі під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто.
Хайєк сяяла на червоній доріжці в бордовій сукні з блискітками та асиметричними бретелями на одному плечі.

 

Вона уклала волосся вільними хвилями з боковим проділом, доповнивши образ сяючим макіяжем з рожевою помадою для губ. На довершення ансамблю вона обрала елегантні сережки-краплі.

 

Режисером, сценаристом і співпродюсером майбутньої військової драми «Без крові» є близька подруга Хайєк Анджеліна Джолі. Зірка прийшла на прем'єру й мала стильний вигляд, одягнувши витончену чорну сукню, що облягає фігуру, в поєднанні з оперними рукавичками.


Промоція цього фільму надала цим голлівудським зіркам чудову нагоду дати шанувальникам змогу зазирнути в їхню надзвичайно приватну дружбу.

 


На запитання PEOPLE про їхню дружбу, зірка пожартувала: «Що ви маєте на увазі під дружбою?», додавши, що дует «робить речі разом, як сім'я». «Іноді тусуємося з дітьми, але також і самі. Я завжди знаходжу це дуже натхненним. Одна подруга сказала мені: «Це те саме життя, незалежно від того, смієшся ти чи плачеш». І добре мати подругу, з якою можна сміятися і плакати... і відчувати себе завжди в безпеці», додала Хайєк.


58-річна актриса Хайєк пролила більше світла на Джолі як режисера в інтерв'ю PEOPLE/Entertainment Weekly в Торонто: «Я була здивована, незважаючи на те, що ми дуже близькі, наскільки теплою, щедрою і доброю вона була як режисер до акторів. Я відчувала, що вона була для мене матір'ю, тому що вона приходила на знімальний майданчик і керувала ним, як сім'я. Вона була ефективною матір'ю. Вона була дуже ефективною матір'ю, але вона також була поруч емоційно на кожному кроці».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter