Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сабріна Карпентер і Дженна Ортега знімались у новому кліпі

Люди

Марія КАЛУШ
28 серпня 15:28
192
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сабріна Карпентер і її шостий пісенний альбом

Сабріна Карпентер і Дженна Ортега знімались у новому кліпі
Чудовий дует двох зірок

Життєві історії

 

 

25-річна співачка Сабріна Карпентер приєдналася до 21-річної актриси Дженни Ортеги під час знімання кліпу на пісню Taste, яка є першим треком її шостого альбому Short n' Sweet. І, як і очікували, їхні шанувальники були в захопленні!


Криваве музичне відео має досить цікавий, а дехто може навіть сказати, знайомий сюжет, в якому Сабріна та Дженна б'ються до смерті за спільного коханця.


Кожен, хто відчуває дежавю під час перегляду відео, безумовно, має рацію, оскільки, як повідомляють, відео натхненне фільмом 1992 року «Смерть стає її» з Меріл Стріп і Голді Хоун у головних ролях. Сабріна та Дженна демонструють у кліпі різні вбрання, але фаворитами, безсумнівно, є довгі чорні сукні, які вони одягають наприкінці кліпу. Ортега одягнена в обтислу чорну сукню з довгими рукавами, дуже спокусливим розрізом спереду і зухвалим розрізом на стегні.


Ультрастильна випускниця програми «Дівчина знайомиться зі світом» одягнена в таку ж чорну сукню, що облягає фігуру, але з короткими рукавами й деталями, що підкреслюють стегна. Обидві дівчини мають ультрагламурний макіяж та об'ємне волосся, а з аксесуарів чокери в стилі 90-х років.

 


Дженна Ортега поділилася кількома знімками з відео зі своїми 38 мільйонами підписників в інстаграмі й підписала пост: «Так пишаюся і хвилююся за тебе, моя люба дівчинко. Мені дуже сподобалося зніматися в цьому фільмі, дякую, що ви мене запросили. Яка особлива. Я вб'ю за тебе, коли завгодно...»


Як і очікували, її шанувальники не могли стримати свого захоплення в коментарях. «Ви стаєте все більш культовими», захоплено писав один із фанатів. «Який дует», вигукнув інший, а третій додав емодзі у вигляді сердечка: «Я дивився його щонайменше чотири рази».


«Обожнюю дивитися, як жінки вбивають», зробив комплімент іще один шанувальник. «Впав на коліна в Алді», написав інший. «Дві королеви разом, вау», прокоментував іще один шанувальник. «Культовий дует!» вигукнув ще один фанат.

 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter