Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Паттінсон і С'юкі Вотергаус разом на Met Gala

Люди

02 травня
268

Благодійний бал Met Gala-2023.

Роберт Паттінсон і С'юкі Вотергаус разом на Met Gala

Роберт Паттінсон і С'юкі Вотергаус разом відвідали Met Gala. Це був перший спільний вихід пари на червону доріжку доброчинного балу. Про це пише видання Mirror.

 

Зазначимо, цьогорічна подія мала на меті вшанувати пам’ять модельєра Карла Лагерфельда, який помер 2019-го у віці 85 років. Тож усі гості підбирали одяг, який асоціюється з дизайнером фешн-дому Chanel. Квиток на захід коштував 50 тисяч доларів, а столик можна було забронювати, починаючи від 300 тисяч доларів. Усього благодійний вечір відвідало близько 400 гостей, із-поміж яких був Роберт Паттінсон і його дівчина С'юкі Вотергаус. Відомо, що вони разом уже близько пʼяти років, утім, стараються не афішувати стосунки.

 

На публічний захід С'юкі Вотергаус обрала бежеву сукню з квітковим принтом від Fendi, яку розробив Карл Лагерфельд. Британський актор, який став популярним завдяки своїй ролі в серії фільмів "Сутінки", відвідав Met Gala у темно-синьому костюмі від Dior. Він також додав до свого образу білу сорочку з акцентною золотою брошкою та чорні туфлі, прикрашені аксесуарами та стразами. До того ж особливою деталлю в образі знаменитості була плісирована спідниця.

 

Фото: https://www.justjared.com/

 

Відомо, що С'юкі раніше вже відвідувала Met Gala, 2014 року, тоді вона одягнула рожеву пишну сукню. Роберт також декілька разів був на цьому заході. Зокрема, 2015-го на модний захід він обрав класичний чорний костюм. 

 

Нагадаємо, у мережі з’явились припущення про те, що "Сутінки" повернуться на екрани.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter