Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Паттінсон дуже боїться бути присоромленим під час знімань

Факти

30 вересня
123

Роберт Паттінсон дуже боїться бути присоромленим під час знімань

Роберт Паттінсон — англійський актор і модель, розповів, що один із найтемніших його страхів — це бути присоромленим під час роботи на знімальному майданчику. Про це повідомляє видання People.


Зірка фільмів "Сутінки" відкрив один зі своїх найглибших страхів — коли його присоромлять колеги та люди. Про це він поговорив з коміком та письменником Джорданом Фірстманом для журналу Interview.


Роберт зазначив, що має глибокий страх видатися непрофесіоналом у своїй роботі. Він вважає, що навіть якщо є об'єктивні причини, чому проєкт не вийшов успішним, то це нікому не буде цікаво і його сприйматимуть після цього як невдаху.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"У мене глибокий, глибокий страх перед соромом. Ти нібито і знаєш, що це залежить від тебе... Ви можете сказати, що це поганий сценарій або режисер йолоп, або бла, бла, бла, але, зрештою, нікого не цікавитимуть причини".

 


Також актор фільму "Бетмен" доповнив, що після невдачі всі скажуть, що саме він усе зіпсував, і більшість людей вважатиме, що це його провина, навіть якщо він намагався зі всіх сил.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


"Я постійно думаю про те, що ти просто збираєшся провести більшу частину свого життя без роботи та у відчаї, і відчуватимеш себе абсолютним невдахою. Я думаю, що це життя", — заявив він зі сміхом.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter