Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт де Ніро святкує свій 81-й день народження стрибком у воду

факти

Степан ПАВЛІВ
19 серпня 13:04
56
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Роберт де Ніро і його велика родина

Роберт де Ніро святкує свій 81-й день народження стрибком у воду
Актор у зрілому віці не втрачає сміливості

 

 

Вік не заважає зірковому акторові потурати своєму внутрішньому шибайголові. Сьогодні актор святкує день народження. Його донька, 56-річна Дрена де Ніро, поділилася кількома фотографіями свого батька на честь його великого дня.


На першій він у червоно-синіх смугастих плавках стрибає з яхти. На другій короткий відеокліп, який показує його зіткнення з водою. «Щасливого 81-го дня народження моєму татові і гонщику №1. Люблю тебе всім своїм серцем  назавжди», підписала вона карусель фотографій, додавши емодзі у вигляді корони.

 

Де Ніро батько сімох дітей. Найстаршій Дрені 56 років, а наймолодшій Джіа рік. 80-річний Роберт де Ніро каже, що його однорічна донька Джіа «маленька лялечка.

 


На інших знімках Дрена поділилася фотографіями свого батька зі своїм покійним сином Леандро в різні моменти його життя. Леандро знайшли мертвим 2 липня 2023 року, сидячи на стільці у своїй нью-йоркській квартирі у віці 19 років. Його смерть визнали нещасним випадком, спричиненим «токсичною» комбінацією заборонених наркотиків, враховуючи фентаніл, бромазолам, алпразолам, 7-аміноклоназепам, кетамін і кокаїн.


Тим часом молодшій дитині де Ніро, Джиа, нещодавно виповнився рік. Малюка він ділить зі своєю подругою 45-річною Тіффані Чен. «Ну, вона чиста радість», сказав де Ніро в інтерв'ю ET. 
«У ній немає нічого такого, немає осуду, немає нічого, вона просто така, яка вона є, і це просто чиста радість, заради Бога», вигукнув він.

 


Зірка де Ніро поділився з журналом AARP роздумами про те, як стати батьком у свої 80 років. «Я 80-річний батько, і це чудово, сказав він виданню. Все, що мене поглинає, про що я хвилююся, що мене турбує, просто зникає, коли я дивлюся на [Джію]. І це саме по собі, знаєте, чудово». 


Де Ніро має намір зробити Джію двомовною англійською та китайською, про що він розповів в інтерв'ю журналу Rolling Stone раніше. «[Вона] наполовину китаянка. Я хочу спробувати навчити її китайської мови і показувати їй дитячі віршики англійською та китайською, сказав він виданню. Я намагаюся, щоб вона вивчила обидві мови». 


Легенда акторського мистецтва також є батьком іще шістьох дітей: 56-річної Дрени та 47-річного Рафаеля де Ніро, яких він виховує разом з колишньою дружиною Діаною Ебботт; 28-річних синів-близнюків Джуліана де Ніро та Аарона де Ніро, яких він виховує разом з колишньою дівчиною Тукі Сміт; а також 16-річного Еліота де Ніро та 12-річної Хелен Грейс де Ніро, яких він виховує разом з колишньою дружиною Грейс Хайтавер. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter