Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Роберт Дауні-молодший став на захист актора Кріса Хемсворта

Люди

02 травня
325

Роберт Дауні-молодший має власну думку

Роберт Дауні-молодший став на захист актора Кріса Хемсворта

ШОУ-БІЗНЕС

 

Кріс Хемсворт у ролі Тора

 

Роберт Дауні-молодший захистив актора Кріса Хемсворта, який грав роль супергероя Marvel Тора у відповідь на критику персонажа. 59-річна зірка «Залізної людини» в кінематографічному всесвіті Marvel, була протилежної думки.

 

Роберт пояснив виданню: «По-перше, Тора як персонажа було надзвичайно складно адаптувати. Існує багато неявних обмежень, проте вони з Кеном Брана придумали, як вийти за межі, зробити його якимось близьким, але схожим на Бога». «На мій погляд, Хемсворт має найскладнішу психіку серед нас, месників, — продовжив Дауні-молодший. — У нього розум і серйозність, водночас також є стриманість, вогонь і лагідність».

 

Роберт Дауні-молодший 

 

Хемсворт назвав Тора «замінним» у франшизі «Месники» у своєму інтерв’ю для видання Vanity Fair. У розмові з виданням актор розповів про роботу в індустрії розваг після того, як йому виповнилося 40 років. Кріс відверто сказав про своє розчарування персонажем, заявивши: «Іноді я відчував себе охоронцем команди». «Інші персонажі значно крутіші. Вони веселіші. А що робить мій персонаж? — мовив актор. — Мені кажуть: «Візьми перуку. У тебе є м’язи. У тебе є костюм». «Так, я є частиною цієї великої справи, але, мабуть, мене можна замінити», — сказав зірка.

 

І Дауні-молодший, і Хемсворт працювали разом упродовж багатьох років у франшизі «Месники», від «Месників» (2012) до «Месників: Фінал» (2019). І Роберт раніше схвально відгукувався про гру Кріса в ролі Тора. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter