Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший зніматиметься у франшизі про Шерлока Холмса

Люди

Марія КАЛУШ
23 травня 15:43
415
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роберт Дауні-молодший і Джуд Лоу

Роберт Дауні-молодший зніматиметься у франшизі про Шерлока Холмса

Життєві історії

 

 

Участь Роберта Дауні-молодшого у фільмі про Шерлока Холмса 2009 року та його продовженні 2011 року «Шерлок Холмс: Гра тіней» стало справжньою сенсацією. За десять років після виходу фільму сотні тисяч шанувальників чекали третьої частини франшизи.


«Шкода, що їх лише дві», — написав один користувач Reddit про фільми. «Я здивований, що наразі у нас не було чотири або п'ять фільмів про Холмса. Вони інтелектуальні та дуже цікаві». «Мені також сподобалися ці фільми, і я вважаю, що їх має бути більше», — погодився інший коментатор.


Шанувальники вимагають третьої частини франшизи про Шерлока Холмса з Робертом Дауні-молодшим і Джудом Лоу в головних ролях. 

 

Роберт Дауні-молодший і Джуд Лоу


Декілька років тому Джуд Лоу, який зіграв Джона Ватсона у фільмах, підтвердив, що третя частина про Шерлока Холмса справді триває. Цього разу Декстер Флетчер замінить Гая Річі на посаді режисера.


2018 року Лоу розмовляв із босами Entertainment Weekly про творчі ідеї, які лежать в основі потенційного фільму. «Ми сподіваємося просунути історію вперед. Як завжди, суть історії полягає в їхній взаємозалежності. Ми плануємо нагадати про це, глядачі зачекалися продовження франшизи», — сказав актор.


Джерело: https://www.the-express.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter