Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший повертається до всесвіту Marvel у новій ролі

Люди

Богдана СВІТЕНКО
01 серпня 11:00
384
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роберт Дауні-молодший і новий контракт

Роберт Дауні-молодший повертається до всесвіту Marvel у новій ролі

Життєві історії

 

Американський актор Роберт Дауні-молодший має намір стати найбільш високооплачуваним кіноактором усіх часів. Нещодавно стало відомо, що 59-річний Роберт несподівано повертається до всесвіту Marvel, але не в ролі свого улюбленого персонажа Залізної людини, а як лиходій Доктор Дум.

 

 

Роберт Дауні-молодший, який є володарем премії «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Оппенгеймер», отримає 62 мільйони фунтів стерлінгів у вигляді зарплати. Також передбачені й інші виплати, які залежатимуть від продуктивності та касових зборів. Інші переваги в контракті Дауні-молодшого містять подорожі приватним літаком, спеціальну охорону тощо.

 

Завдяки цій роботі актор перевершить зарплату Брюса Вілліса у фільмі «Шосте відчуття», Тома Круза у фільмі «Найкращий стрілець» і Вілла Сміта у фільмі «Люди в чорному-3», ставши найбільш високооплачуваною кінозіркою всіх часів.

 

Кар’єра Дауні-молодшого набрала великих обертів у 1990-х роках. Однією з його найпомітніших робіт була роль Чарлі Чапліна у фільмі «Чаплін» (1992), за яку його номінували на премію «Оскар». Роберт Дауні-молодший також активно провадить  продюсерську діяльність разом зі своєю дружиною Сьюзан Дауні.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter