Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон використовують пластичну хірургію

Люди

Марія КАЛУШ
19 серпня 12:09
567
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Різ Уізерспун та її зіркова подруга Еністон

Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон використовують пластичну хірургію
Зіркові актриси в новому шоу на телебаченні

Життєві історії

 

 

Не секрет, що Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон часто отримують похвали за їхнє відчуття моди, красу, неабиякі акторські таланти та незаперечну екранну хімію. Джерела нещодавно зізналися виданню Life & Style, що Еністон дуже сильно вплинула на свою колегу з «Ранковому шоу», надихнувши 48-річну випускницю «Блондинки в законі» подумати про косметичні зміни.


Дженніфер Еністон нібито надихнула Різ Уізерспун на косметичні процедури, стверджують інсайдери. Як нещодавно повідомив анонімний інформатор виданню, «Вони обидві використовують філери та ботокс». Щодо 55-річної володарки «Оскара» та ікони серіалу «Друзі», інсайдер продовжив: «Вони не бачать у цьому нічого поганого, але Різ повільніше приходить до тями». Напередодні довгоочікуваного четвертого сезону «Ранкового шоу» інсайдер зазначив, що вони значно зблизилися.


«Не секрет, що Джен стала провідним голосом і особою, яка ухвалює рішення в «Ранковому шоу», і це передбачає безліч тонких трансформацій її обличчя, які глядачі бачили впродовж цих трьох сезонів», сказало інше джерело виданню. Вони додали: «Джен нормально ставиться до пластичної хірургії в середньому віці, доки здоровий глузд і естетика переважають».

 


Тим не менш, інсайдер повідомив, що Еністон і Уізерспун віддають перевагу ледь помітним змінам, а не кардинальним переробкам своєї зовнішності. «Джен не хоче перегинати палицю, як і Різ, продовжують вони. Джен працює над своєю зовнішністю зі смаком і обережністю, і людям подобається те, що вона робить. Навіть у своїй дещо зменшеній ролі Різ отримує це».


Щодо зірки «Переступити межу», то вона нібито «слідує за нею, обережно і розсудливо, але вона на борту того, що робить Джен,  каже інсайдер. Джен дуже ризикнула із цим шоу, особливо з третім сезоном, і вони обидві заробляють гроші на тому, на що перетворюється шоу на кафедру для успішних, серйозних жінок середнього віку в засобах масової інформації». Інформатор додав: «Джен наполягає на тому, що вони повинні мати відповідний вигляд, без жодних вибачень!»


Хоча Еністон ніяк не відреагувала на звинувачення в пластичній хірургії або схожі чутки, заяви про те, що вона нібито зробила пластику носа з естетичних міркувань, не є чимось новим. Представник володарки «Золотого глобуса» розповів Us Weekly 2018 року, що вона виправила викривлену перегородку носа (щоб допомогти їй спати) за допомогою ринопластики.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter