Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора й Тайка Вайтіті святкують його 49-річчя на розкішній віллі в Іспанії

Факти

Богдана СВІТЕНКО
17 серпня 16:00
171
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріта Ора та її чоловік

Ріта Ора й Тайка Вайтіті святкують його 49-річчя на розкішній віллі в Іспанії
Ріта Ора й Тайка Вайтіті

Життєві історії

Співачка Ріта Ора разом зі своїм чоловіком Тайкою Вайтіті відсвяткували його 49-й день народження на острові Ібіца. 33-річна попзірка та голлівудський режисер із цієї нагоди влаштували розкішну вечірку на елітній іспанській віллі.

 

 

Ріта була одягнена в прозору бузкову сукню у поєднанні з великою кількістю ювелірних прикрас. Тайка ж був більш стриманим та одягнув білу сорочку й чорні штани.

 

 

На святкуванні був великий торт, присвячений національній команді з регбі All Blacks із рідної для Тайки Вайтіті Нової Зеландії. Чоловік є палким фанатом регбі. У минулому він разом із дружиною відвідував різноманітні матчі, а також знявся в документальному фільмі Tour De Rugby 2023 року.

 

На вечірку завітали різні зірки, а саме: акторка Сальма Хаєк, модель Лорі Гарві, телеведучий Vas J Morgan, співачка Джастін Скай та інші.

 

Напередодні Ріта Ора публічно привітала свого чоловіка, написавши: «З днем народження найвеселішого та найрозумнішого чоловіка, якого я коли-небудь зустрічала у своєму житті. Дякую, що показав мені, що таке кохання». Вони одружилися 2022 року й спочатку тримали своє весілля в таємниці від громадськості.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter