Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора показала свою неймовірну фігуру в чорному бікіні

Люди

Юлія Костецька
15 березня 15:00
756
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріта Ора продемонструвала свою неймовірну фігуру в сауні

Ріта Ора показала свою неймовірну фігуру в чорному бікіні

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Ріта Ора продемонструвала свою неймовірну фігуру в чорному бікіні, насолоджуючись сеансом інфрачервоної сауни в Новій Зеландії. У п’ятницю Ріта Ора показала шанувальникам свої витівки, поділившись кількома знімками в інстаграмі.

 

 

 

33-річна співачка мала сенсаційний вигляд у крихітному чорному бікіні, яке виділяло її неймовірну фігуру. Вона позувала для знімків перед сеансом інфрачервоної сауни, перш ніж одягнути персоналізований халат із вишитим власним іменем на спині.

 

 

Нещодавно Ріта оголосила про свої проблеми з психічним здоров’ям у подкасті «Дивний новий світ». Зокрема, розказала про різні методи, які вона використовує, щоб контролювати свій стан.

 

Дівчина регулярно відвідує 40-хвилинні інфрачервоні сауни, після яких занурюється в холодну воду або йде під холодний душ.

 

Ріта пояснила: «У мене дуже сильна тривога, я думаю, що будь-хто в моїй галузі хвилюється. Чесно кажучи, я вважаю, що зараз дуже круто, що про це можна говорити, і є дні, які кращі за інші, так само як тривога, просто як напади паніки».

 

Дівчина додала, що тепер вона навчилася розпізнавати, коли наступного разу в неї будуть нові напади паніки, і знає, як із ними давати раду.

 

Джерело:  https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter