Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора похвалилася пресом і стильним образом

Факти

Богдана СВІТЕНКО
24 липня 11:16
255
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріта Ора вражає своїм образом

Ріта Ора похвалилася пресом і стильним образом

Життєві історії

 

Співачка та акторка Ріта Ора показала свій прес у в’язаному кроп-топі, покидаючи радіостудію Bauer Media. 33-річна Ріта поєднала свій топ з довгими рукавами із джинсовою спідницею-максі, яку вона одягла з великим чорним поясом. Зірка доповнила свій образ чорною сумкою, чорними чоботами, сонцезахисними окулярами та великою кількістю прикрас.

 

 

Кар'єра Ріти Ори розпочалася з її дебютного альбому Ora (2012), який був дуже успішним у Великій Британії та інших країнах. Ора також знімалася в кількох фільмах і серіалах. 2014 року вона знялася у фільмі "50 відтінків сірого" в ролі Мії Грей, що дало їй додаткову популярність у кіноіндустрії. Останньою акторською роботою Ріти був італійсько-американський фантастичний фільм «Колодязь чудес» (2023). Ора розвиває свою кар'єру, регулярно випускаючи нову музику і беручи участь у різноманітних проєктах.

 

2022 року Ріта Ора вийшла заміж за 48-річного кінорежисера та сценариста Тайка Вайтіті на таємній церемонії. Згодом під час одного зі своїх інтерв’ю Ріта відверто зізналася про найбільший урок, який вона засвоїла, вийшовши заміж. «Я перестала справляти враження на людей і хотіла б, щоб я зробила це до того, як вийшла заміж, тому що це не має значення», розповіла Ора.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter