Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Рінго Старр продемонстрував втрачену унікальну гітару Джона Леннона

Люди

25 квітня
247

Рінго Старр і гітара The Beatles

Рінго Старр продемонстрував втрачену унікальну гітару Джона Леннона

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Рінго Старр возз'єднався із втраченою на 50 років акустичною гітарою свого колишнього колеги Джона Леннона. Під час емоційної зустрічі 83-річний музикант позував для серії фотографій з інструментом перед його продажем.

 

Для фотосесії Рінго одягнув свої фірмові сонцезахисні окуляри з намистом зі знаком миру. За словами представників аукціону Julien's, про гітару «забули і вважали втраченою». Проте нещодавно її знайшли на горищі у Великобританії.

 

Джон Леннон

 

Інструмент продадуть з аукціону. Про це повідомили на пресконференції в лондонському Hard Rock Cafe на Piccadilly Circus. Дата продажу – на 29-30 травня. 12-струнну гітару Framus Hootenanny Джон Леннон використовував під час створення культового альбому The Beatles 1965 року.  Очікують, що інструмент продадуть за 800 000 доларів США. Її можна буде придбати онлайн на вебсайті: juliensauctions.com.

 

«Знахідку гітари Джона Леннона вважають найбільшою цінністю Beatles після втраченої 1961 року бас-гітари Пола Маккартні Höfner», — сказав Даррен Жульєн, виконавчий директор і співзасновник аукціону. Жульєн додав, що «знайти цей чудовий інструмент — це те саме, що знайти втрачену картину Рембрандта чи Пікассо».

 

Представник аукціонного дому заявив, що продаж інструменту, на тлі незмінної популярності Beatles, «встановить новий світовий рекорд у світі музичних інструментів».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter