Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Річард Гір розповів про знаменитий фільм за участю Джулії Робертс

Факти

Степан СЕМКІВ
04 вересня 17:00
114
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Річард Гір на Венеційському міжнародному кінофестивалі

Річард Гір розповів про знаменитий фільм за участю Джулії Робертс
Зірковий актор на кінофестивалі

Життєві історії

 

 

Виступаючи на майстер-класі на 81-му Венеційському кінофестивалі, 75-річний актор Гір пожартував, що в нього не було «ніякої хімії» з 56-річною Робертс, обговорюючи їхню романтичну комедію 1990 року «Красуня». 


Зірка кіно, якій 31 серпня виповнилося 75 років, мав розкішний вигляд у класичному смокінгу з чорною краваткою-метеликом, тоді як 41-річна Сільва була одягнена у прозору сукню з глибоким декольте, прикрашену великими мерехтливими темно-синіми квітами. 


«Я маю на увазі, ніякої хімії», пожартував Гір під час перегляду культової сцени, де його персонаж, багатий бізнесмен Едвард, роздягає героїню Вівіан за фортепіано під час майстер-класу, повідомляє The Hollywood Reporter. 


Хоча романтичний союз пари у фільмі залишається в пам'яті шанувальників і через десятиліття, Гір зізнався під час майстер-класу, що вважає, наче його персонаж був «злочинно недописаний». «Здебільшого це був костюм і гарна зачіска», прокоментував він.


Говорячи про сприйняття фільму, який приніс Гіру та Робертс голлівудську славу, Гір поділився, що не міг передбачити, наскільки успішним і впливовим буде фільм для багатьох через багато років.
«Це фільм, дуже маленький фільм з чудовим режисером на ім'я Гаррі Маршалл, пояснив він. Але ми отримували задоволення, знімаючи цей маленький фільм. Ми не знали, чи хтось коли-небудь побачить цей маленький фільм».

 

Зірковий актор із дружиною Алехандрою Сілвою


Актор також поділився, що сцена з піаніно у фільмі була повністю імпровізованою і взята з його власного досвіду перебування в готелях. «Гаррі запитав мене: «Що ти робиш пізно вночі в готелі?». І я відповів: «Ну, зазвичай я страждаю від джетлагу», згадує Гір. «Тож я не сплю всю ніч, і зазвичай десь є бальний зал або бар, і я знаходжу піаніно та граю на ньому. «...Тож ми просто імпровізували цю сцену, і... я просто почав грати щось похмуре, що було внутрішнім життям цього персонажа».


Річард Гір з дружиною Алехандрою Сілвою провели стильне побачення на гала-вечорі amfAR у Венеції. 


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter