Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна засвітилась у золотій сукні, проте шанувальникам це не сподобалося

Факти

Степан ПАВЛІВ
10 вересня 10:17
1936
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ріанна стала обличчям нових парфумів

Ріанна засвітилась у золотій сукні, проте шанувальникам це не сподобалося
Нове обличчя Ріанни

Життєві історії

 

 

Зіркова співачка Ріанна здивувала шанувальників, офіційно змінивши Шарліз Терон на посаді обличчя аромату J'Adore Dior, дебютувавши в приголомшливому рекламному ролику, прем'єра якого відбулася нещодавно.


У рекламі мати двох дітей перевтілюється з елегантного чорного вбрання Dior у сліпучий золотий ансамбль. Мерехтлива, розшита бісером сукня має розріз збоку і поєднується з легкою сітчастою накидкою. Щоб довершити королівський образ, вона доповнила його багатошаровими перловими браслетами, зухвалим намистом і золотими туфлями на підборах.


Хоча образ Ріанни був, безперечно, приголомшливим, давні шанувальники і французького бренду, і співачки поспішили вказати на деякі недоліки рекламного ролика. Багато хто вважав, що стиль дуже нагадує образи Шарліз Терон, які вона вже носила для Dior, а дехто навіть розкритикував біляву перуку, зазначивши, що їй бракувало звичних зусиль і точності.


«Так... ні! Люблю Dior. Люблю Ріанну. Але ця реклама погана. Сукня перероблена з Шарліз. Як і перлове намисто. Ріанна приголомшлива, але макіяж тут не такий, як я очікував від будинку макіяжу. Fenty робить це краще. І щоб не бути прискіпливим (але я прискіпливий)... Перука Ріанни не рівна. Частина відірвана, і лінія росту волосся жахлива. Очікував значно більшого від цієї співпраці», сказав один шанувальник.

 


«Нічого не маю проти Ріанни, але J'Adore завжди буде елегантною, витонченою, спокусливою і загадковою Шарліз Терон. Це погана маркетингова стратегія, тому що парфуми дійсно хороші. Яка катастрофа від Dior; вони мали створити нові парфуми, які б відповідали енергії та стилю Ріанни...»  написав інший користувач.


Ріанна згадує, що була давньою прихильницею парфумів J'Adore. В ексклюзивному інтерв'ю Vogue ікона Umbrella розповіла: «Моя мама працювала в парфумерному магазині. Вона завжди приносила додому тестери J'adore, коли вони були майже порожніми, тому в будинку завжди був флакон. Я завжди любила ці парфуми».


На цьому зв'язки Ріанни з брендом не закінчуються: 2015 року вона увійшла в історію як перша темношкіра амбасадорка будинку. Вона також відвідала кутюрний показ Dior навесні 2024 року в січні.

 

Ролик можна переглянути в інстаграмі Ріанни https://www.instagram.com/p/C_YksilypJI/

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter