Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна та ASAP Rocky показали своє розкішне помешкання

Люди

Богдана СВІТЕНКО
03 серпня 17:30
156
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріанна та її сім’я

Ріанна та ASAP Rocky показали своє розкішне помешкання

Життєві історії

 

Співачка Ріанна та її чоловік ASAP Rocky здивували шанувальників своїм будинком. Подружжя живе в особняку вартістю 14 мільйонів доларів у Беверлі-Гіллз разом зі своїми двома дітьми.

 

 

І хоча зовні будинок має величний вигляд, за вхідними дверима ховається сімейний рай, прикрашений сотнями іграшок і милими сімейними портретами. Там також є велика дитяча кімната з різноманітними іграшками, телевізором та барвистим декором.

 

Помешкання пари має площу 7628 кв фути (приблизно 709 кв м). Також їхнім сусідом є співак і композитор Пол Маккартні та американська попзірка Мадонна.

 

2021 року Ріанна здавала цю нерухомість за 80000 доларів на місяць. Згодом вона разом зі своєю родиною повернулася назад до цього помешкання в якому є сім ванних кімнат.

 

 

Після майже десяти років дружби Ріанна та ASAP Rocky почали зустрічатися 2020 року. У травні 2022 року Ріанна стала мамою. Тоді вона народила свого першого сина, якого, за її словами, вони не планували. 2023 року вона народила ще одного хлопчика. Про своє материнство Ріанна сказала: «Ти дійсно не пам'ятаєш життя до цього, це найбожевільніша річ, яку я коли-небудь бачила».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter